Fit For Free app 3.0

We hebben een app voor zowel onze leden als de mensen die nog geen lid zijn van Fit For Free. Met deze app helpen wij sporters tijdens hun trainingen met o.a. fitnessoefeningen en trainingsschema’s. Daarnaast heb je met de app alle informatie direct bij de hand! 

Download ‘m nu!

Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent van Fit For Free, de app is voor iedereen toegankelijk! Download nu de Fit For Free app in de Apple store of in de Play Store voor Android en ontdek het zelf! 

Fit For Free app in App store     Fit For Free app in Google Play Store

Voordelen Fit For Free app

Als je de gratis Fit For Free app download, dan kun je o.a. gebruik maken van de volgende mogelijkheden:

  • Reserveer makkelijk en snel jouw favoriete groepslessen
  • Profiteer van handige fitnessweetjes & tips
  • Bekijk de verschillende Fit For Free trainingsschema’s
  • Maak gebruik van fitness & FunXtion oefeningen
  • Voer lichamelijke metingen uit (BMI, hartslag etc.)
  • Blijf op de hoogte van het laatste Fit For Free nieuws
  • En nog veel meer!

Trainen met de Fit For Free app

Doe jij vaak dezelfde oefeningen? Of heb je niet genoeg inspiratie om andere oefeningen te gaan doen? Of wil je gewoon eens wat anders doen? Dan kan de Fit For Free app jou helpen! De app biedt jou een breed aanbod aan fitnessoefeningen die jouw training afwisselend én uitdagend houden. Bij elke oefening staat een duidelijke uitleg en een afbeelding om de oefening te verduidelijken. Zo weet je altijd wat er van jou verwacht wordt! Naast de fitnessoefeningen kun je er ook een, door Fit For Free samengesteld, trainingsschema bij pakken! De trainingsschema’s zijn samengesteld aan de hand van fitnessdoelstellingen, trainingsniveaus en geslacht. Zo zit er dus altijd wel een trainingsschema tussen die aansluit bij jouw behoeften!