Groepslesrooster

Selecteer hier een club, bekijk het groepslesrooster en maak eventueel direct een reservering. Nog geen lid van Fit For Free? Met Fit Groep, Fit Vrij én Fit Zeker kun je meedoen aan de leukste groepslessen.


Breed aanbod aan live groepslessen

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen.

Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. De groepslessen zijn ingedeeld in 5 categorieën. Wat je doel ook is: er is altijd een les die je helpt om je fitnessdoel te behalen. Tijdens de lessen hoef je niet meer na te denken, je gaat op in de groep en in het ritme. Bekijk hieronder welke categorie bij je past en ontdek zo wat de ideale groepsles voor je is:

  • Conditie lessen, zoals BodyStep en spinning.
  • Kracht lessen, zoals BodyPump en BBB.
  • Dans lessen, zoals Zumba en Sh'Bam.
  • Body & Mind lessen, zoals Yoga en BodyBalance.
  • Fight lessen, zoals BodyCombat en FightFun.