Power Yoga

Power Yoga is de interactieve en dynamische vorm van Yoga. Tijdens Power Yoga worden, in tegenstelling tot de traditionele vormen van Yoga, fysieke houdingen, bewegingen en oefeningen direct na elkaar uitgevoerd. Hierdoor stimuleer je gewichtsverlies én verbeter je de conditie van je spieren!  

Wil jij de voordelen van Yoga, maar train jij liever op een interactieve en dynamische manier? Dan is Power Yoga zeker een les voor jou! 

Een typische Power Yoga les

Werk aan een sterk en gezond lichaam met deze krachtige en dynamische vorm van Yoga. Tijdens de Power Yoga lessen volgen houdingen en bewegingen elkaar in series op. De les bevat dus geen statische maar dynamische houdingen. Deze dynamische houdingen en bewegingen helpen jou je conditie, lenigheid, concentratie en balans te verbeteren. Power Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast het spirituele ook het lichamelijke aspect van Yoga belangrijk vinden. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert en de oefeningen op een verantwoorde manier uitvoert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.