Tai Chi

Tai Chi is de les waarbij je met ontspannen oefeningen geestelijk tot rust komt en tegelijkertijd aan een vitaal en gezond lichaam werkt. De oefeningen in de Tai Chi lessen zijn gebaseerd op de traditionele Chinese bewegingskunst. Leer bewust om te gaan met je lichaam door het uitvoeren van ronde en vloeiende bewegingen op een rustig tempo. Breng je lichaam en geest tot rust met Tai Chi bij Fit For Free.

Een typische Tai Chi les

Tijdens de Tai Chi lessen zal je onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur, werken aan je lichamelijke gezondheid. Bij Tai Chi staat, naast je uiterlijke schoonheid, je innerlijke schoonheid bovenaan. Door intensief en nauwkeurig de bewegingen te volgen, leer je bewust om te gaan met de energie in lichaam én geest. De langzame bewegingen zorgen daarnaast voor soepele spieren en gewrichten. Wil je bewegen en je geest tot rust brengen? Dan is Tai Chi de groepsles voor jou!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.