Aerobics

Aerobics is een fitnesswork-out om de conditie, lenigheid en spierkracht te verbeteren. De workouts worden altijd in groepsverband gegeven. Tijdens deze Aerobics lessen worden de oefeningen uitgevoerd op het ritme van de muziek, om zo net een stapje extra te kunnen. Naast de muziek zal ook de gecertificeerde instructeur er alles aan doen om jou een voldaan gevoel te geven! 

Een typische Aerobics les

De Aerobicsles wordt altijd begonnen me een goede warming-up, zodat al je spieren goed opgewarmd zijn. Na de warming-up worden er verschillende (grond)oefeningen gedaan om je conditie, lenigheid en spierkracht te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteed aan coördinatie en evenwicht. De Aerobics lessen staat altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur die ervoor zorgt dat je de oefeningen op een verantwoorde en juiste manier uitvoert. Aan het einde van de les wordt er nog een cooling-down gedaan om je lichaam weer tot rust te brengen. Na deze uitdagende Aerobicsles voel je je weer als herboren!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.