Aerobics

Aerobics is een fitness workout om de conditie, lenigheid en spierkracht te verbeteren. De workouts worden altijd in groepsverband gegeven. Tijdens deze Aerobics lessen worden de oefeningen uitgevoerd op het ritme van de muziek, om zo net een stapje extra te kunnen. Naast de muziek zal ook de gecertificeerde instructeur er alles aan doen om jou een voldaan gevoel te geven! 

Een typische Aerobics les

De Aerobics les wordt altijd begonnen me een goede warming-up, zodat al je spieren goed opgewarmd zijn. Na de warming-up worden er verschillende (grond)oefeningen gedaan om je conditie, lenigheid en spierkracht te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteed aan coördinatie en evenwicht. De Aerobics lessen staat altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur die ervoor zorgt dat je de oefeningen op een verantwoorde en juiste manier uitvoert. Aan het einde van de les wordt er nog een cooling-down gedaan om je lichaam weer tot rust te brengen. Na deze uitdagende Aerobics les voel je je weer als herboren!

Groepslessen bij Fit For Free

Bij Fit For Free kun je deelnemen aan heel veel leuke groepslessen zoals Aerobics, Zumba, BodyPump, BBB, en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop je fitnessabonnement. Voor slechts €5,99 per maand kun je meedoen met alle lessen! Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.

Wist je dat? Als lid van Fit For Free kun je 3 keer gratis met een groepsles meedoen, zelfs als je nog niet de aanvulling 'Groepslessen' hebt. Ga naar de balie van jouw club en vraag naar de mogelijkheden. Onze baliemedewerkers zullen je dan verder helpen!