Bootcamp

Bootcamp is een training die gebaseerd is op de manier waarop soldaten getraind worden in het leger. In tegenstelling tot de drilloefeningen die in het leger worden uitgevoerd, staat bij Fit For Free plezier en samenwerken centraal. In teamverband overwin je obstakels en verbeter je jezelf iedere training opnieuw.

Tijdens een Bootcamptraining werk je aan je conditie, kracht en explosiviteit door middel van cardio en spierversterkende oefeningen. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter, een Bootcamp training bij Fit For Free is er voor iedereen! De les kan zowel in de buitenlucht als binnen in een club worden gegeven.

Een typische Bootcamp training

Een Bootcamp les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens Bootcamp is alles mogelijk. Zo kan het trainingsmateriaal bestaan uit kettlebells, corebags en medicine balls, maar tijdens een outdoor Bootcamp kunnen ook boomstammen, klimrekken of zelfs je mede-bootcampers dienen als trainingsmateriaal! Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

Tijdens de oefeningen wordt je begeleid door een enthousiaste, gecertificeerde groepslesinstructeur. Het sporten in teamverband en de enthousiaste instructeur houden je gemotiveerd en zorgen ervoor dat je niet opgeeft. Haal alles eruit met Bootcamp bij Fit For Free!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.