BRN

Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO-buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is BRN de ultieme work-out om optimaal calorieën te verbranden. Door het hoge calorieënverbruik is BRN de ideale les voor mensen die een slanker en strakker lichaam willen. Of je nu een beginnende sporter bent of een gevorderd atleet: BRN is de effectieve en motiverende groepsles voor iedereen!

Een typische BRN les

Tijdens de 50 minuten durende BRN work-out geef je je lichaam vorm terwijl je aan een ijzersterke conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BRN les met een warming-up. Hierna is het tijd om te gaan knallen! Een aantal heftige cardioblokken in combinatie met de XCO-buizen laten je hartslag omhoog schieten waardoor jij optimaal calorieën aan het verbanden bent. De XCO-buizen maken BRN de absolute fatburner! De buizen, gevuld met grit geven je spieren weerstand waardoor ze nog harder moeten werken.

In het tweede gedeelte van de les werk je door middel van een core training aan je sixpack. Om je lichaam strakker en gevormder te krijgen volgen hierna een aantal spierversterkende oefeningen voor het onder- en bovenlichaam. Tot slot kun je heerlijk tot rust komen tijdens de cooling-down en je spieren door middel van stretchoefeningen weer op lengte brengen. De gecertificeerde groepslesinstructeur en de opzwepende muziek zorgen ervoor dat iedere les weer een feestje is!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.