Fat Attack

Fat Attack is de groepsles bij Fit For Free waar je de strijd aangaat met de overtollige kilo’s! Door een combinatie van lage en hoge impact interval- en aerobicoefeningen is deze les geschikt voor sporters van alle niveaus. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fat Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt!

Een typische Fat Attack les

Tijdens een Fat Attack les werk je aan je lichaam door een fijne combinatie tussen BBB (Buik-Billen-Benen) en aerobics. Onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur en de nieuwste opzwepende muziek voer je op snel tempo diverse intervaloefeningen uit. De snelle combinaties van verschillende oefeningen zorgen ervoor dat de kilo’s er letterlijk afvliegen!

Naast het verbranden van vet, staan het opbouwen van conditie en het verbeteren van coördinatie en flexibiliteit centraal tijdens Fat Attack. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat Fat Attack een hele leuke les is! Iedere keer ga je weer met een zelfvoldaan gevoel de deur uit, en daar doe je het toch voor?

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.