FunXtion | Move it

FunXtion Move it is de groepsles voor mensen die een fitter en krachtiger lichaam willen, maar geen zin hebben om uren lang in de sportschool door te brengen! De Move it lessen zijn small group trainingen van FunXtion, die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Zo haal je op je eigen niveau altijd het uiterste uit je training. In slechts 30 minuten train je met behulp van de verschillende FunXtion zones je hele lichaam. Het werken in een kleine groep en het hoge energielevel van de gecertificeerde instructeur zorgen ervoor dat jij de gehele les gemotiveerd blijft en de les makkelijk zal volhouden. 

Een typische FunXtion Move it les

Gezamenlijk start je de les altijd met een warming-up, zodat al je spieren goed opgewarmd zijn. Na de warming-up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van je lichaam. Zo heb je aan het einde van de Move it lessen je hele lichaam getraind en zal je merken dat je uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat! De gecertificeerde FunXtion instructeur motiveert en begeleidt jou de gehele training. Bij Move it is het vooral belangrijk dat je met veel plezier en energie traint. Het motto van deze lessen is dan ook: “Play & be fit in 30 minuten”! Tijdens de maandelijks variërende lessen wordt er gebruik gemaakt van allerlei attributen zoals: kettlebells, weigthed balls, corebags, speedladders, battle ropes, bokszakken en nog veel meer! 

Groepslessen bij Fit For Free

Bij Fit For Free kun je deelnemen aan heel veel leuke groepslessen zoals FunXtion Move it, Zumba, BodyPump, BBB, en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop je fitnessabonnement. Voor slechts €6,- per maand kun je meedoen met alle lessen! Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.

Gratis proefles?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer een groepsles uitproberen? Als lid van Fit For Free kun je 3 keer gratis met een groepsles meedoen, zelfs als je nog niet de aanvulling 'groepslessen' hebt. Ga naar de balie van jouw club en vraag naar de mogelijkheden. Onze baliemedewerkers zullen je dan verder helpen! 

Ben je nog geen lid van Fit For Free en wil je weten wat een groepsles inhoudt? Vraag dan online een gratis dagpas aan. Met deze dagpas kun je alle fitnessfaciliteiten van Fit For Free één dag uitproberen, meedoen aan een groepsles én de gezellige sfeer proeven!

Vraag dagpas aan