FunXtion | Move it

FunXtion Move it is de groepsles voor mensen die een fitter en krachtiger lichaam willen, maar geen zin hebben om uren lang in de sportschool door te brengen. De Move it lessen zijn small group trainingen van FunXtion, die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Zo haal je op je eigen niveau altijd het uiterste uit je training. In slechts 30 minuten train je met behulp van de verschillende FunXtion zones je hele lichaam. Het werken in een kleine groep en het hoge energielevel van de gecertificeerde instructeur zorgen ervoor dat jij de gehele les gemotiveerd blijft en de les makkelijk zal volhouden. 

Een typische FunXtion Move it les

Gezamenlijk start je de les altijd met een warming-up, zodat al je spieren goed opgewarmd zijn. Na de warming-up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van je lichaam. Zo heb je aan het einde van de Move it lessen je hele lichaam getraind en zal je merken dat je uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat! De gecertificeerde FunXtion instructeur motiveert en begeleidt jou de gehele training. Bij Move it is het vooral belangrijk dat je met veel plezier en energie traint. Het motto van deze lessen is dan ook: “Play & be fit in 30 minutes”! Tijdens de maandelijks variërende lessen wordt er gebruik gemaakt van allerlei attributen zoals kettlebells, weigthed balls, corebags, speedladders, battle ropes, bokszakken en nog veel meer.

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.