Grit Cardio

Grit Cardio is de high-impact cardio groepsles van Les Mills voor mensen die tot het uiterste gaan. De 30 minuten durende training, onder begeleiding van een goed opgeleide instructeur, brengt jou naar een hoger niveau. Wil jij in een korte tijd een ijzersterke conditie opbouwen? Dan is Grit Cardio echt wat voor jou!

Een typische Grit Cardio les

Grit Cardio is een energieke en explosieve cardio workout van Les Mills. De training is op zo'n manier ontwikkeld, dat jij in no-time vet verbrand en een ijzersterke conditie opbouwt. Tijdens de lessen zal je op een hoge intensiteit verschillende body weight oefeningen doen. Er wordt in vergelijking met Grit Stength geen gebruik gemaakt van materialen. Alle oefeningen worden uitgevoerd met behulp van het eigen lichaamsgewicht. De gecertificeerde groepslesinstructeur van Les Mills zorgt er tot slot voor dat je tot het uiterste gaat. Hierdoor geeft elke Grit Cardio les jou een flinke boost en behaal jij super snel resultaat! 

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.