Running

Running is de groepsles voor de hardloopliefhebber. Ben jij een buitenmens en vind je het lekkerder om buiten hard te lopen, maar doe jij dit liever niet alleen? Dan is de groepsles Running zeker iets voor jou! In een leuke groep, verbeter je in korte tijd je hardloopconditie en zal je de nodige calorieën verbranden. Hardlopen is nooit meer saai met Fit For Free Running!

Een typische Running les

Bij Running staat het hardlopen centraal. Deze les wordt gegeven in de buitenlucht, waarbij het begin en het eindpunt de Fit For Free club is. Iedere les zal de Fit For Free instructeur een andere route voor je uitstippelen, dit houdt de lessen lekker afwisselend. Tijdens de training werk je aan verschillende hardlooptechnieken en wordt er getraind voor verschillende afstanden. Een Running les is dus voor iedereen toegankelijk, of je nu traint voor de 5km of voor de marathon! Na verloop van tijd zul je merken dat je steeds verder en steeds harder kunt lopen!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.