Steps

Steps is een swingende en uitdagende groepsles voor mensen met pit! Door te trainen in groepsverband ben je meer gemotiveerd en daag je jezelf meer uit. Met elkaar werk je aan het krijgen van een goede conditie en super strak lichaam. Aan het einde van iedere Steps les zal je jouw benen en billen voelen branden! 

Een typische Steps les

Bij een typische Steps les wordt gebruik gemaakt van een step. Dit is een in de hoogte verstelbaar bankje waar je, op de maat van de muziek, verschillende oefeningen op uitvoert. Op het ritme van de muziek stap je het bankje op en af, of spring je er zelfs overheen. Tijdens de oefeningen word je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur, waarbij er vooral gefocust wordt op het verbeteren van de conditie.

Naast dat je gebruik maakt van de step, worden er ook spierverstevigende oefeningen gedaan die ervoor zorgen dat je een super strak lichaam krijgt!  Wil jij ook een ijzersterke conditie en super strak lichaam? Dan is Steps dé les die je een keer geprobeerd moet hebben!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.