Vitaal+

Vitaal+ is de groepsles om vitaal te worden én te blijven. Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk de dingen blijven doen die hij/zij leuk vindt. Hierbij is het belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek vitaal blijft.

Omdat wij bewegen en vitaliteit belangrijk vinden voor jong en oud, bieden wij Vitaal+ aan. 

Een typische Vitaal+ les

Deze les is de ideale manier om in groepsverband aan conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit te werken.

Aan het begin van de les wordt er een mix van oefeningen gedaan waardoor je spieren warm worden. Na een goede warming-up wordt er onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur gewerkt aan een betere algehele lichamelijke conditie. De instructeur zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. Daarnaast is het in een groep trainen natuurlijk hartstikke gezellig en motiverend.

Werk tijdens deze les dus in een motiverende, vertrouwelijke, sportieve en plezierige sfeer aan je algehele fitheid.

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.