BodyCombat

BodyCombat is de krachtige fight workout van Les Mills. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taikwondo en Muay Thai. Het is een fel en energiek fitness programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt! Tijdens een gemiddelde BodyCombat les verbrandt je maar liefst 545 calorieën.

Wil jij aan je conditie werken of de nodige kilo’s afvallen? Dan is BodyCombat de ideale les voor jou. 

Een typische BodyCombat les

Laat je helemaal gaan tijdens deze energieke cardio workout! Iedere les kent een vaste opbouw. Je begint in de warming-up met het opwarmen van je lichaam en het aanleren van de diverse bewegingen. Na de warming-up is het tijd om al je energie erin te stoppen. Door combinaties van stoten, schoppen en elleboogstoten schakel jij je denkbeeldige tegenstander uit!

De gecertificeerde Les Mills groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij alles geeft en de hele les gemotiveerd blijft. Bij BodyCombat werk je altijd vanuit je core. De les sluit daarom af met een aantal grondoefeningen om de kracht in je buik- en rugspieren te vergroten. Ben jij klaar om alles te geven? Volg dan BodyCombat bij Fit For Free!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyCombat les. 

Video BodyCombat

Groepslessen bij Fit For Free

Bij Fit For Free kun je deelnemen aan heel veel leuke groepslessen zoals BodyCombat, BodyPump, BodyStep, Yoga, en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop je fitnessabonnement. Voor slechts €5,99 per maand kun je meedoen met alle lessen! Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.

Wist je dat? Als lid van Fit For Free kun je 3 keer gratis met een groepsles meedoen, zelfs als je nog niet de aanvulling 'Groepslessen' hebt. Ga naar de balie van jouw club en vraag naar de mogelijkheden. Onze baliemedewerkers zullen je dan verder helpen!