FightFun

FightFun is een fight groepsles waarbij je je op een leuke manier fit wordt! Zonder fysiek contact train je het hele lichaam en werk je aan een ijzersterke conditie. Tijdens de lessen voer je diverse oefeningen uit die je spieren krachtiger en explosiever zullen maken. Daarnaast zal de combinatie van diverse technieken ervoor zorgen dat je coördinatie zal worden verbeterd. 

Een typische FightFun les

FightFun is de ideale les om aan je conditie, kracht en uithoudingsvermogen te werken. Iedere les zal beginnen met een korte warming-up, om je spieren warm en soepel te maken. Hierna volgt een circuittraining met gevarieerde oefeningen. Deze oefeningen zijn bedoeld om je uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Na de circuittraining zal je aan de slag gaan met het boksen. Dit is jouw kans om helemaal los te gaan! Doormiddel van verschillende stoot-en trapbewegingen op de stootkussens vliegen de zweetdruppels (en calorieën) door de zaal.

Tijdens iedere les wordt je begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur, die ervoor zorgt dat jij het uiterste uit jezelf haalt. FightFun is de effectieve en leuke cardio workout voor iedereen! Ben jij klaar om de karate kid in jezelf te ontdekken? Probeer dan nu FightFun bij Fit For Free!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.