Tae Bo

Tae Bo is één van de eerste intervaltrainingen op hoge intensiteit. Dit betekent echter niet dat deze minder effectief is! Doormiddel van een intensieve workout gebaseerd op verschillende vechtsporten, train je jouw hele lichaam. Tae Bo is daarom de ideale training voor mensen die willen afvallen en hun conditie willen verbeteren. 

Een typische Tae Bo training

Tae Bo is een aerobicsles met bewegingen uit de vechtsport. Er wordt vooral getraind op stoot- en traptechnieken, waarbij geen contact plaatsvindt! Om de technieken onder de knie te krijgen, worden er eenvoudige oefeningen gebruikt met een pittige intensiteit. De les bestaat uit een warming-up, rek- en strekoefeningen, aerobics en krachtoefeningen, waarbij wordt afgesloten met een cooling-down en stretching. Tijdens de les wordt de explosieve kracht van je spieren op de proef gesteld. Samen met de gecertificeerde groepslesinstructeur werk jij jezelf in het zweet tijdens de leuke en gevarieerde cardio workout!

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.