Brazilian BBB

Brazilian BBB is de groepsles voor mensen die altijd al gedroomd hebben van een Brazilian Beachbody! Met behulp van cardio- en krachtoefeningen werk je tijdens deze les aan strakke, ronde en mooi gevormde billen. Brazilian BBB is een variant van de reguliere BBB (Buik, Benen, Billen) les, maar legt net iets meer nadruk op de laatste B (Billen). Het is daarom de perfecte les voor mensen die meer vormen in hun onderlichaam willen krijgen. 

Een typische Brazilian BBB les

De naam Brazilian BBB zegt het eigenlijk al. In deze les zal je werken aan het krijgen van perfect gevormde Braziliaanse billen! De les heeft veel gelijkenis met een BBB (Buik, Benen, Billen) les. De nadruk ligt alleen op de laatste 'B' (Billen). Tijdens een Brazilian BBB les zal je doormiddel van diverse materialen, op plezierige wijze werken aan je kracht en conditie. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen wordt je net iets meer uitgedaagd, waardoor jij binnen korte tijd meer vorm in je billen zal hebben. Naast krachtoefeningen bevat iedere Brazilian BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om maximaal calorieën te verbranden!

De gehele les vindt plaats onder begeleiding vaan een gecertificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus altijd verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je training kan halen. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen gewicht is Brazilian BBB een zeer toegankelijke groepsles.

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.