CXWorx

CXWorx is de revolutionaire core training van Les Mills, die je mentaal en fysiek uitdaagt. Versterk en vorm je buik- en bilspieren, terwijl je functionele kracht wordt verbeterd! CXWorx motiveert je om buiten je comfort zone te treden en is de ultieme workout om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. 

Een typische CXWorx les

CXWorx geeft je core in slechts 30 minuten een uitdagende workout. CXWorx verbetert je functionele kracht en is met name geschikt voor mensen die een strakker en gevormder lichaam willen krijgen. Vanwege de verschillende opties, is CXWorx geschikt voor alle sportniveaus: van beginner tot gevorderde.

Iedere les bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zullen de kernspieren worden opgewarmd in de warming-up. Na de warming-up is het tijd om je buikspieren flink aan het werk te zetten! Doormiddel van gevarieerde buikspieroefeningen zoals (zijwaartse) plankposities, worden je buikspieren uitgedaagd. In het laatste onderdeel ligt de focus voornamelijk op het vormen en strakker maken van je bil- en rugspieren. Hierdoor zal je houding worden verbeterd en je romp worden verstevigd. 

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills CXWorx training. 

Video CXWorx

Groepslessen bij Fit For Free

Bij Fit For Free kun je deelnemen aan heel veel leuke groepslessen zoals CXWorx, Zumba, BodyStep, Yoga, en nog veel meer! Enthousiast? Kies dan voor de aanvulling ‘groepslessen’ bovenop je fitnessabonnement. Voor slechts €5,99 per maand kun je meedoen met alle lessen! Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.

Wist je dat? Als lid van Fit For Free kun je 3 keer gratis met een groepsles meedoen, zelfs als je nog niet de aanvulling 'Groepslessen' hebt. Ga naar de balie van jouw club en vraag naar de mogelijkheden. Onze baliemedewerkers zullen je dan verder helpen!