CXWorx

CXWorx is de revolutionaire core training van Les Mills, die je mentaal en fysiek uitdaagt. Versterk en vorm je buik- en bilspieren, terwijl je functionele kracht wordt verbeterd! CXWorx motiveert je om buiten je comfort zone te treden en is de ultieme workout om je mid-sectie strak en in vorm te krijgen. 

Een typische CXWorx les

CXWorx geeft je core in slechts 30 minuten een uitdagende workout. CXWorx verbetert je functionele kracht en is met name geschikt voor mensen die een strakker en gevormder lichaam willen krijgen. Vanwege de verschillende opties, is CXWorx geschikt voor alle sportniveaus: van beginner tot gevorderde.

Iedere les bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst zullen de kernspieren worden opgewarmd in de warming-up. Na de warming-up is het tijd om je buikspieren flink aan het werk te zetten! Doormiddel van gevarieerde buikspieroefeningen zoals (zijwaartse) plankposities, worden je buikspieren uitgedaagd. In het laatste onderdeel ligt de focus voornamelijk op het vormen en strakker maken van je bil- en rugspieren. Hierdoor zal je houding worden verbeterd en je romp worden verstevigd. 

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills CXWorx training. 

Video CXWorx

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.