Grit Strength

Grit Strength is de uitdagende en stoere workout van Les Mills, die geschikt is voor iedereen die  super snel, super fit wilt worden! Bij Grit Strength voer je meerdere korte sessies van intervaltraining uit op een extreem hoge intensiteit. Korte, maar super intensieve kracht- en energie uitbarstingen. Deze manier van trainen maakt Grit Strength een effectieve en efficiënte manier om snel vet te verbranden, spieren te ontwikkelen en conditie te verbeteren.

Gemiddeld calorieverbruik: 500 kcal per les

Een typische Grit Strength les

Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! Onder leiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur wordt er met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald én zal je het uiterste uit jezelf halen.

Een Grit Strength les kent een vaste opbouw. Je maakt een vliegende start met de versnelde warming-up die je hartslag direct laat stijgen. Na de warming-up is het tijd om je spieren flink aan het werk te zetten doormiddel van een losse schijf en een barbell. Het doel van Grit Strength is altijd het maken van zoveel mogelijk herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo! Nadat je spieren zijn uitgeput, volgen de laatste onderdelen van de High Intensity Interval training, waarbij je hartslag zal pieken en het zweet je uitbreekt! Vervolgens doe je een stapje terug. Je brengt je hartslag naar beneden en sluit af met een pittige core training. Het einde van iedere Grit Strength les zal voelen als een ware overwinning! Doordat je zelf het gewicht van de barbell bepaalt is Grit Strength geschikt voor ieder fitnessniveau

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills Grit Strength les. 

Video Grit Strength

Groepslessen bij Fit For Free

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met de leukste groepslessen? Onder begeleiding van goed opgeleide en gecertificeerde instructeurs dagen we je uit om je grenzen te verleggen. We gebruiken onder andere het wereldberoemde Les Mills-programma, waardoor je altijd deelneemt aan de allernieuwste groepslessen. Of je nu je conditie wilt verbeteren, calorieën wilt verbranden of juist spierkracht wilt opbouwen, met een groepsfitnessles die bij je past werk je gericht aan je persoonlijke doel. Nieuwsgierig naar het volledige groepslesaanbod in jouw club? Neem dan een kijkje in het groepslesrooster.