Groepslessen mét gecertificeerde instructeur

De groepslessen zijn bij Fit For Free altijd onder begeleiding van een gecertificeerde groepslesinstructeurs. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit aan groepslessen. Onze instructeurs beschikken onder andere over certificaten van Les Mills, Zumba en FunXtion.  

Op deze manier geven we jou in onze sportscholen naast de mogelijkheid om los te gaan in de fitness, ook de mogelijkheid om mee te doen met de leukste lessen.  

Lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus

Onze instructeurs worden getraind om het verschil in niveau te signaleren bij de sporters die meedoen aan een les. Op deze manier zorgen ze ervoor dat de lessen voor iedereen toegankelijk zijn. Het maakt dus niet uit of je jong of oud bent, of beginner of gevorderde, je kunt altijd instappen in onze groepslessen.

Naast de toegankelijkheid van onze lessen, vinden we het ook erg belangrijk dat onze leden veilig kunnen sporten. Onze instructeurs letten daarom goed op de uitvoering van de oefeningen, zodat blessures worden voorkomen. Op deze manier kan je dus zorgeloos meedoen aan één van de vele lessen die wij aanbieden. 

Onze instructeurs motiveren jou!

Mis jij soms net de extra motivatie om nog wat langer door te gaan? Dat laatste pasje te doen of net die serie af te maken? Onze instructeurs motiveren jou tot op het bot! Zij geven de lessen net dat beetje extra beleving, wat ervoor zorgt dat jij met een voldoen gevoel de les verlaat.