Fit For Free Yoga instructeur

Yoga groepsles in Haarlem

In het idyllische Haarlem kijk je je ogen uit vanwege alle historische schatten, cultuur, leuke winkels en pareltjes van musea. Ook kun je er lekker lunchen en alles ligt op loopafstand van elkaar en van het station. Haarlem staat algemeen bekend als charmant winkelparadijs, maar wist je dat er ook 3 Fit For Free clubs te vinden zijn waar je goede yoga groepslessen kunt volgen? Heerlijk om na een dagje shoppen - of gewoon na een drukke werkdag - je body & mind weer in balans te brengen! Je kunt bij Fit For Free Haarlem met ons Fit abonnement verschillende groepslessen volgen, zoals Les Mills groepslessen.

Over yoga groepsles in Haarlem

Bij Fit For Free bieden we betaalbare yoga groepslessen aan in onze moderne en goed uitgeruste sportzalen. De perfecte locatie voor inspirerende yogalessen in groepsverband om lekker aan je spieren, balans en ontspanning te werken. Bij ons kun je op elk moment instappen en het het hele jaar door in een prettige omgeving de yoga groepslessen van jouw voorkeur volgen. Er is altijd wel een Fit For Free Haarlem bij jou in de buurt en je kunt bij ons terecht voor lessen van verschillende yoga stijlen. 

Alle Fit For Free locaties bieden naast yoga groepslessen nog veel meer opties tot sporten, alleen of in groepsverband. Combineer je groepsles yoga daarom ook eens met een andere training. Wat dacht je van een (proef)les boksen, de ‘tegenhanger’ van yogalessen. Kom gebruikmaken van onze apparaten in de training zone, leef je uit op de loopband en neem deel aan een groeps workout met opzwepende muziek.

Wanneer is een yogales in Haarlem geschikt voor jou?

Yoga groepslessen bij Fit For Free Haarlem zijn geschikt voor iedereen en voor mensen van alle fitheid niveaus. Het maakt bij yoga niet uit of je nog nooit een les hebt gevolgd of juist al  jarenlang op de yogamat staat.  Dat is het mooie van yoga - de bewegingen zijn geschikt voor alle leeftijden en voor alle niveaus. Het is zelfs wetenschappelijk onderbouwd dat yoga stress vermindert, je hart conditie verbetert en je betere slaap oplevert. 

Yoga is ook geschikt voor mensen met gewrichts- of spierklachten. Je gaat merken dat al na een paar yogalessen de klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Onze instructeurs hebben veel kennis van anatomie en kunnen je daardoor ook begeleiden als je door een blessure een beweging of houding niet goed kunt doen. Geef het gewoon aan bij je instructeur!

Bij Fit For Free Haarlem kun je deelnemen aan yoga groepslessen van allerlei yoga stijlen, variërend van behoorlijk intensief en uitdagend tot zeer kalm en ontspannen. De rustigere yogavormen zijn ideaal voor yoga beginners, omdat je bij deze stijlen stap voor stap en met aandacht leert om al je yoga houdingen correct uit te voeren. De meer uitdagende en snelle vormen van yoga zijn geschikt voor yogi’s die kracht, lenigheid en conditie willen opbouwen. 

Onze yoga groepslessen in Haarlem zijn stuk voor stuk laagdrempelig. Dat betekent dat iedereen van harte welkom is. De groepen zijn gemengd en alle leeftijden en niveaus kunnen meedoen. Het maakt niet uit wanneer je wilt starten met een groepsles yoga - je kunt het hele jaar door instromen. Onze ervaren en enthousiaste instructeurs laten je zien hoe je de yoga posities perfect uitvoert zodat je fysiek en mentaal volledig in balans komt. En natuurlijk is het gezellig om samen aan je fitheid en conditie te werken!

Wat houdt een een groepsles yoga in?

In onze yoga groepslessen begeleidt een gecertificeerde yoga instructeur je om de yoga houdingen goed uit te oefenen. Je leert werken aan een gezond en lenig lichaam, waarbij we dynamische bewegingen en statische houdingen afwisselen. Yoga is een duizenden jaren oude vorm van bewegen die je helpt om je ademhaling, concentratie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Het maakt je voelbaar leniger en je zult merken dat je na een paar lessen al beter in balans bent en je meer ontspannen voelt - zowel fysiek als mentaal.  

Yoga is geschikt voor iedereen die lichaam en geest in balans wil brengen en elke spier in het lichaam wil leren trainen. Je leert om de yogahoudingen veilig en effectief uit te voeren. Yoga heeft ook op mentaal en spiritueel vlak een positief effect: je energieniveau stijgt en je verlaat elke groepsles yoga met het gevoel dat je vanuit diepe ontspanning weer de hele wereld aankunt. 

Vind je het fijn om regelmatig een uurtje yoga te doen, maar heb je graag een stok achter de deur en vind je het gezelliger met anderen? Kom dan eens een yoga groepsles bij Fit For Free in Haarlem volgen. Onze groepslessen yoga bestaan uit maximaal 25 deelnemers per keer en samen maken we er een inspirerende les van.

Dealblok home

Unlimited trainen met het alles-in-één Fit-abo

Dit wil jij! Onbeperkt trainen met een alles-in-één Fit-abonnement. Doe waar je zin in hebt: van cardio tot krachttraining en van vrij fitnessen tot les van onze gediplomeerde instructeurs, it’s all-in. Inclusief de populaire Les Mills-lessen zoals BodyCombat en SH’BAM. Probeer het de eerste 6 maanden voor € 14,99 per 4 weken.

Een groepsles yoga in Haarlem - hoe werkt het?

De Fit For Free yoga groepslessen in Haarlem duren ongeveer 60 -75 minuten. We beginnen altijd met een warming-up om je spieren alvast los te maken. Tijdens de les begeleidt je instructeur je bij het uitvoeren van de vloeiende en statische posities. We voeren de oefeningen uit terwijl we staan, zitten of liggen op een yogamatje. Je hebt comfortabele kleding nodig die nergens knelt, maar wel aansluit op je lichaam. Zo kan de instructeur goed zien of je de houding correct uitvoert. Speciale yoga kleding is natuurlijk perfect, maar een gewone legging met een tanktop of shirt kan ook prima.

We ronden elke yoga groepsles af met een diep ontspannende cooling-down. Je komt daarna vol energie en tegelijkertijd relaxed uit de yoga les.

Waarom kiezen voor yogales groepsles bij Fit For Free Haarlem?

Fit For Free yoga groepslessen bieden een mooie stok achter de deur om in een gezellige sfeer aan je conditie te werken en te ontspannen. Je kunt bij ons in een veilige en prettige omgeving je lichaam en geest weer in balans krijgen.

Fit For Free Haarlem biedt in onze 3 verschillende clubs diverse groepslessen yoga aan, van ontspannen tot zeer intensief. Ontdek ons Fit abonnement, waarmee je onbeperkt kunt deelnemen aan alle groepslessen in onze 3 Fit For Free clubs in Haarlem. Het leuke van een Fit For Free lidmaatschap is dat je bij elk van onze clubs in Nederland terecht kunt voor solo sport of voor groepslessen. Zo wordt het nog makkelijker en gezelliger om fit te worden en te blijven! Ook proefsporten is mogelijk, hiervoor vraag je eenvoudig een dagpas aan. 

Daarnaast bieden we Fit for Friend aan voor mensen die het leuk vinden om met een bekende te gaan sporten. Met een sport- of yogamaatje is het nu eenmaal leuker en makkelijker om je routine vol te houden. 

Check ook onze Fit For Free app voor het boeken van lokale yoga groepslessen.

0 clubs gevonden

in de omgeving van Haarlem

    Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Haarlem

    Kan ik meerdere groepslessen volgen? Bijvoorbeeld yoga en nog iets anders?  Jazeker kan dat. Check ons voordelige Fit abonnement, hiermee kun je naast onbeperkt fitnessen, ook alle groepslessen volgen die je maar wilt. In al onze Fit For Free clubs in Haarlem en zelfs in heel Nederland. 

    Ik heb nog nooit een voet gezet in een sportschool of fitness club, is dat een probleem Nee, integendeel, je bent van harte welkom! Fit For Free biedt fitness, groepslessen en sporten voor iedereen. Het maakt daarbij echt niet uit of je beginner of gevorderd bent, kom lekker sporten of een groepsles volgen. Onze zalen zijn uitgerust met zeer gebruiksvriendelijke apparaten van topmerken zoals TechnoGym en Precor. Je kunt, als je de eerste keer in je eentje komt sporten, ook een afspraak maken met een instructeur om je te begeleiden en om eventuele vragen te beantwoorden. 

    Kan ik een gratis proefles volgen? Sporten is belangrijk en lekker. Daarom kun je bij Fit For Free gratis en vrijblijvend een hele dag komen sporten. Zolang je maar wilt en welke training je maar wilt, van loopband en virtuele spinning tot groepslessen. Vraag jouw gratis dagpas aan en kom lekker sporten bij Fit For Free!