Dance les bij Fit For Free

Versterk je lichaam als een balletdanser met de

Les Mills BARRE les

Wat is Les Mills BARRE?

Les Mills BARRE is een op ballet geïnspireerde training die je hele lichaam versterkt en vormt. Balletdansers zijn de sterkste atleten ter wereld, hun gratie en elegantie worden gevormd door een gefocuste en gecontroleerde training. Les Mills BARRE is een moderne versie van een klassieke balletles. Een workout van 30 minuten ontwikkelt de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen uit de hectiek van alledag. Deze prachtige, elegante en effectieve workout helpt je om de kracht, het evenwicht en het strakke figuur van een balletdanser te ontwikkelen.

Wat houdt een Les Mills BARRE les in?

De Les Mills lessen beginnen met een warming-up, om de spieren op te warmen en eindigen met buikspieroefeningen en een cooling-down, om weer tot rust te komen. Les Mills BARRE combineert in 30 minuten een cardio piek met intensieve, high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren.

Deze workout haalt zijn inspiratie uit ballet, maar gebruikt ook onderdelen uit pilates en yoga. De training bestaat uit eenvoudige maar uitdagende oefeningen op moderne muziek. De focus van de workout ligt op de spieren die de kracht en het evenwicht van het lichaam ondersteunen. Vorm en versterk je lichaam met deze elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt.

Je hebt geen danservaring nodig voor Les Mills BARRE, dus iedereen kan meedoen aan deze elegante en effectieve workout. De les wordt gegeven door een gecertificeerde Les Mills instructeur. Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills Barre les.

Les Mills BARRE video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.