Dance les bij Fit For Free

Verbeter je conditie- en krachtniveau met de

Les Mills TONE les

Wat is Les Mills TONE?

In de Les Mills TONE les train je in 45 minuten jouw hele lichaam in blokken van cardio-, kracht- en core training. Door het trainen met verschillende intensiteitsniveaus wordt jouw conditie beter dan ooit. Met Les Mills TONE verbrand je bovendien veel calorieën, bouw je conditie en kracht op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht.

Wat houdt een Les Mills TONE les in?

De Les Mills lessen beginnen met een warming-up, om de spieren op te warmen en eindigen met buikspieroefeningen en een cooling-down, om weer tot rust te komen.

Les Mills TONE combineert in 45 minuten blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. De training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen waarbij gebruik wordt gemaakt van een weerstandstube en gewichtsschijven. Daarbij wordt er afgewisseld in krachttraining, cardio oefeningen en core training zodat de les nooit saai wordt.

De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte.

Je wordt geleid door een gecertificeerde Les Mills instructeur, je krijgt alle aandacht die je nodig hebt om de techniek en de oefeningen onder de knie te krijgen, wat je fitnessniveau ook is. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills TONE les.

Les Mills TONE video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.