Over Fit For Free

Bewust met je gezondheid bezig zijn? Fit For Free is er al ruim 10 jaar voor iedereen die een goede gezondheid ziet als een voorwaarde voor een aangenaam leven. Gezonde voeding maar ook regelmatig sporten is daarbij van essentieel belang. Door te sporten verbeter je je conditie, blijf je op streefgewicht, versterk je je spieren en zal je sneller afvallen. Bovendien heeft sporten een positieve invloed op je geest. Fit For Free biedt je de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken! Wij waren de eerste grote speler op het gebied van budgetfitness en vieren dit jaar ons 10-jarig bestaan. Dit toont toch wel aan hoeveel ervaring wij op het gebied van fitness hebben!

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag: 7:00 - 23:00 uur
  • Zaterdag & zondag: 9:00 - 16:00 uur

Tarieven

Bij Fit For Free kan je al sporten vanaf € 9,95 per maand. Meer informatie over onze tarieven en eventuele extra's? Bekijk onze abonnementenpagina.

Waarom Fit For Free?

De naam Fit For Free komt vanuit het idee dat wij als fitnesscentrum er alles aan doen om voor onze leden gave kortingen en voordelige deals te regelen bij andere grote bedrijven in Nederland. Wij doen dit via ons loyaliteitsprogramma Ledendeals, waarmee je tevens sportpunten spaart voor iedere keer dat je komt sporten (zit gekoppeld aan je ledenpas). De sportpunten kun je inwisselen via Ledendeals en zo korting krijgen op het brede scala producten in de webshop. Met alle kortingen die je krijgt via Ledendeals kan je besparing bij aankoop van een product oplopen tot, of zelfs meer dan, je abonnementstarief. Zo sport je dus eigenlijk helemaal gratis en ben je: Fit For Free! Naast Ledendeals zijn er natuurlijk nog heel veel andere redenen om bij Fit For Free te komen sporten:

  • Bijzonder lage tarieven 
  • Professionele begeleiding bij het fitnessen
  • Dagelijks een breed scala aan diverse groepslessen
  • Groepslessen onder begeleiding van gediplomeerde groepslesinstructeurs
  • Moderne fitnessapparatuur van topmerken zoals Precor en Technogym
  • Verkozen tot fitnessketen van het jaar 2014/2015
  • ...Een gezellige sfeer, landelijke dekking aan clubs, veel clubs met extra faciliteiten zoals (infrarood-)sauna's, spinning, squash en nog veel meer! 

Direct een gratis dagpas aanvragen voor een club, en zo een dag gratis Fit For Free uitproberen? Dat kan natuurlijk ook!

Vraag dagpas aan