Over Fit For Free

Over Fit For Free

Welkom bij de club!

Het maakt niet uit wat voor sporter je bent: iemand die gezelligheid zoekt tijdens het bewegen, een doorgewinterde sporter met een duidelijk doel voor ogen of een startende sporter die een helpende hand nodig heeft om de eerste stap te zetten. Fit For Free heeft een passend abonnement voor elk type sporter.

Waarom Fit For Free?

Fitter dan ooit

Met 94 clubs verspreid over Nederland en de Fit For Free-app kan je onbeperkt trainen en/of (online) groepslessen volgen. Met of zonder professionele begeleiding, alleen of samen trainen, voor elk niveau is er genoeg uitdaging te vinden.

Iedereen is welkom!

Onze clubs zijn allemaal voorzien van kwalitatieve kracht- en cardioapparatuur, functional training areas én zalen voor groepslessen. Elke Fit For Free-club is uniek op zijn manier. Check hier welke faciliteiten de club bij jou in de buurt nog meer heeft.

Trainen op jouw manier

Bij Fit For Free kan je kiezen uit een 1- of 2-jarig abonnement. Wil je voor meer commitment en korting gaan? Ga dan voor ons 2-jarig abonnement.

Juist op zoek naar meer flexibiliteit? Dat kan ook! We hebben een 4-weken abonnement.

Ruime openingstijden

Fitness voor iedereen toegankelijk, dat is waar het bij Fit For Free om gaat. Daarom zijn onze openingstijden zo ruim mogelijk, zodat jij elke dag, bij iedere club terecht kan om aan jouw doel te werken. 

Door de genomen maatregelen zijn de openingstijden van sommige clubs aangepast. Kijk voor actuele openingstijden naar de pagina van jouw thuisclub.