Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: pers@fitforfree.nl

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar pers@fitforfree.nl.

Recente persberichten


Fit For Free Den Haag De Uithof heropend

12 maart 2018

Op maandag 5 maart werd Fit For Free Den Haag De Uithof officieel heropend door Nochtli Peralta Alvarez. De sportschool, een voormalige Fit All Day club, heeft een grote metamorfose ondergaan en dat moest natuurlijk gevierd worden!

Lees verder

Nochtli

Nochtli Peralta Alvarez heropent Fit For Free Den Haag De Uithof

21 februari 2018

Op maandag 5 maart opent de club in Den Haag De Uithof opnieuw haar deuren. De sportschool aan de Jaap Edenweg 26 is volledig verbouwd en dat mag gevierd worden.

Lees verder

Valentijnsdag

Neem je Valentijn mee op sportdate naar Fit For Free

13 februari 2018

Bij Valentijnsdag denk je waarschijnlijk meteen aan een anonieme kaart, bosje rozen of een romantisch diner bij kaarslicht. Fit For Free komt met een leuk alternatief, namelijk een sportdate met je Valentijn! Speciaal voor Valentijnsdag kan je, of je nu lid bent van Fit For Free of niet, een (digitaal) kaartje versturen waarin je jouw Valentijn uitnodigt om gezellig samen te gaan sporten.

Lees verder

> Overzicht persberichten