Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: pers@fitforfree.nl

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar pers@fitforfree.nl.

Recente persberichten


Nieuwe sportschool in Haarlem - Fit For Free

Fit For Free nu open in Haarlem Zuid-West

22 november 2017

De sportschool is gevestigd in het winkelcentrum Westergracht en ligt in de buurt van de grote Kathedrale Basiliek. Met de komst van deze club heeft Fit For Free drie clubs in Haarlem.

Lees verder

Nieuwe sportschool Amsterdam Noord - Fit For Free

Fit For Free opent nieuwe club in Amsterdam-Noord

20 november 2017

De nieuwste fitness locatie bevindt zich in het Winkelcentrum Boven 't Y. Met de komst van deze club heeft Fit For Free 9 clubs in de hoofdstad. Het is al mogelijk om in deze sportschool te komen sporten en op maandag 11 december zal de officiële opening plaatsvinden.

Lees verder

Fit For Free opent nieuwe club in Rotterdam

Fit For Free opent nieuwe club in Rotterdam

13 oktober 2017

Fit For Free blijft groeien en opent een nieuwe club. De nieuwste locatie bevindt zich in de voormalige tennishal aan de Ommoordseweg in Rotterdam. Met de komst van deze club heeft Fit For Free acht vestigingen in deze stad. Lees op deze pagina meer.

Lees verder

> Overzicht persberichten