Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


Opening nieuwe club Fit For Free

Officiële opening Fit For Free Spijkenisse

21 januari 2019

Op 24 januari 2019 viert het team van Fit For Free Spijkenisse de officiële opening, samen met leden en niet-leden op de nieuwe club (Oberonweg 3). De club is voorzien van het nieuwste clubdesign, een fris team en fonkelnieuwe fitnessapparaten met tv-scherm. Dat vieren we met live groepslessen, hapjes, drankjes en live muziek. 

Lees verder

Geen sponsor maar sporter

Fit For Free lanceert campagne ‘geen sponsor, maar sporter’

17 december 2018

Vandaag lanceert Fit For Free de nieuwjaarscampagne ‘geen sponsor, maar sporter’. Met deze campagne wordt er op een hele andere manier ingespeeld op de goede voornemens van mensen. In plaats van kortetermijndoelstellingen helpt Fit For Free (nieuwe) leden met sportroutine opbouwen. Zo zorgt de sportschoolketen er niet alleen voor dat mensen komen sporten, maar vooral ook blijven sporten.

Lees verder

Opening Fit For Free Heerenveen 3 oktober 2016

Jan Willem Dockheer treedt aan als CEO van Fit For Free en SportCity

6 december 2018

De directie van Fit For Free en SportCity wordt per 1 januari 2019 versterkt met Jan Willem Dockheer die de positie van CEO gaat bekleden. 

Lees verder

> Overzicht persberichten