Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


Fit For Free opent een nieuwe club in Breda Centrum

Fit For Free opent nieuwe club in Breda

16 oktober 2018

Fit For Free opent op 18 januari de tweede club in Breda. De nieuwste vestiging bevindt zich op Tramsingel 48. Het is de 94e Fit For Free-club in heel Nederland. Leden kunnen in deze vestiging werken aan hun sportieve leefstijl dankzij het behulpzame personeel, de nieuwste fitnessapparatuur en diverse sportfaciliteiten.

Lees verder

Opening Amsterdam Karspeldreef

Sportief openingsfeestje voor Fit For Free Amsterdam Karspeldreef

2 oktober 2018

Fit For Free Amsterdam Karspeldreef is sinds 10 september 2018 open. Inmiddels sporten al veel nieuwe leden met veel plezier bij de 10e Fit For Free-club in Amsterdam. Kortom: alle reden om de club officieel te openen met een sportief feestje. Op maandag 8 oktober is iedereen van harte welkom om dit mee te vieren.

Lees verder

Nieuwe club in Spijkenisse

Fit For Free opent nieuwe club in Spijkenisse

11 september 2018

De nieuwste vestiging bevindt zich in de wijk De Akkers, op Oberonweg 3. De club is gevestigd in de buurt van winkelcentrum de Akkerhof, in het voormalig Formido-pand. Dit is de eerste Fit For Free-club in Spijkenisse en de 93e in heel Nederland.

Lees verder

> Overzicht persberichten