Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


Inspiratie blog

Body Action Schagen wordt Fit For Free

7 juni 2018

Fit For Free is de nieuwe eigenaar van Body Action in Schagen. Hiermee groeit de landelijke dekking van fitnessketen Fit For Free naar 90 clubs in totaal.

Lees verder

Fit For Free Utrecht Kanaleneiland opent op 25 juni

Fit For Free opent nieuwe club in Utrecht Kanaleneiland

9 mei 2018

Fit For Free blijft groeien en opent 25 juni 2018 een nieuwe club in de Utrechtse wijk Kanaleneiland: Fit For Free Utrecht Kanaleneiland. De nieuwste locatie bevindt zich in winkelcentrum NOVA. 

Lees verder

Fit For Free Den Haag De Uithof heropend

12 maart 2018

Op maandag 5 maart werd Fit For Free Den Haag De Uithof officieel heropend door Nochtli Peralta Alvarez. De sportschool, een voormalige Fit All Day club, heeft een grote metamorfose ondergaan en dat moest natuurlijk gevierd worden!

Lees verder

> Overzicht persberichten