Pers

Lees ons laatste nieuws en zie hoe u contact kunt opnemen met de woordvoerders van Fit For Free. 

Contactinformatie pers
Recente persberichten
Overzicht persberichten

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free en voor verzoeken voor foto- en filmopnames in de clubs*. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

* In verband met de privacy van onze leden zijn foto- en filmopnames alleen mogelijk wanneer er vooraf toestemming is gevraagd bij de afdeling Communicatie. U kunt de afdeling bereiken door een mail te sturen naar [email protected].

Recente persberichten


Nieuwe club in Spijkenisse

Fit For Free opent nieuwe club in Spijkenisse

11 september 2018

De nieuwste vestiging bevindt zich in de wijk De Akkers, op Oberonweg 3. De club is gevestigd in de buurt van winkelcentrum de Akkerhof, in het voormalig Formido-pand. Dit is de eerste Fit For Free-club in Spijkenisse en de 93e in heel Nederland.

Lees verder

Persbericht Haarlem

Sportieve feestjes voor twee Fit For Free clubs in Haarlem

6 september 2018

Het afgelopen half jaar heeft Fit For Free hard gewerkt om twee clubs in Haarlem te vernieuwen. Het resultaat mag er zijn! Tijd voor niet één, maar twee feestelijke heropeningen!

Lees verder

Nieuwe club in Arnhem Overmaat

Fit For Free opent tweede club in Arnhem

16 augustus 2018

De nieuwste locatie bevindt zich op bedrijventerrein De Overmaat in Arnhem-Zuid, op De Overmaat 80. Met de komst van deze club heeft Fit For Free nu twee clubs in Arnhem en 92 in heel Nederland.

Lees verder

> Overzicht persberichten