Persberichten

Op deze pagina vind je de persberichten over Fit For Free. De persberichten zijn gesorteerd op recentheid. De meest recente persberichten vind je bovenaan.

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]


Fit For Free en SportCity gaan voor record Grootste Groepsles

13 november 2020

Sportschoolketens Fit For Free en SportCity gaan maandag 16 november proberen het record grootste aantal deelnemers in een online groepsles neer te zetten. Vanuit 119 Fit For Free en SportCity clubs worden leden en niet-leden opgeroepen om tussen 20.00 en 21.00 uur tegelijkertijd vanuit huis een online groepsles BodyPump te volgen.

Lees verder

Fit For Free Amsterdam Willem de Zwijgerlaan opent op 18 november

Fit For Free opent grootste Fit For Free-club van Nederland

30 september 2019

Fit For Free opent haar grootste club van Nederland. Op 18 november 2019 gaan de deuren van de nieuwste club open in Amsterdam aan de Willem de Zwijgerlaan 334. Deze vestiging telt maar liefst twee verdiepingen en bevat de laatste fitnesstrends. Met de speciale Early Bird actie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder

Nieuwe Fit For Free in Eindhoven

Fit For Free opent nieuwe club in Eindhoven aan de Bisschop Bekkerslaan

11 maart 2019

Op 24 juni 2019 opent Fit For Free een tweede club in Eindhoven. In de goed bereikbare vestiging aan de Bisschop Bekkerslaan 4 helpt het behulpzame personeel de leden met hun sportieve leefstijl, zodat ze komen sporten en blijven sporten. Met de speciale openingsactie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder

Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid

Fit For Free opent negende club in Rotterdam

15 februari 2019

Op 29 april opent Fit For Free haar negende club in Rotterdam. Met uitzicht op de Maashaven kunnen leden in deze vestiging (adres: Maashaven Zuidzijde 102) werken aan hun sportieve leefstijl. Het behulpzame personeel van Fit For Free helpt ze hier graag mee, zodat ze komen en blijven sporten. Met de speciale openingsactie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder