Persberichten

Op deze pagina vind je de persberichten over Fit For Free. De persberichten zijn gesorteerd op recentheid. De meest recente persberichten vind je bovenaan.

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]


Fit For Free Spijkenisse opent op 1 december

Fit For Free Spijkenisse opent op 1 december

30 november 2018

Fit For Free Spijkenisse opent op 1 december 2018 aan de Oberonweg 3. De opening stond in eerste instantie gepland op 26 november, maar heeft een paar dagen vertraging opgelopen vanwege een vergunningsprocedure. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen of lekker te sporten tijdens het officiële openingsweekend.

Lees verder

Fit For Free Arnhem Overmaat

Officiële opening Fit For Free Arnhem Overmaat

22 november 2018

Fit For Free Arnhem Overmaat is sinds 8 november 2018 open. Onze leden zijn al volop aan het sporten maar we willen toch graag even stilstaan bij het resultaat van enkele maanden hard werken. Er is een nieuw en fris team samengesteld, de club is ingericht volgens het nieuwe Fit For Free clubdesign en voorzien van fonkelnieuwe fitnessapparaten met tv-scherm. Het Fit For Free Overmaat team viert de officiële opening samen met leden en niet-leden op 26 november.

Lees verder

Fit For Free opent een nieuwe club in Breda Centrum

Fit For Free opent nieuwe club in Breda

16 oktober 2018

Fit For Free opent op 18 januari de tweede club in Breda. De nieuwste vestiging bevindt zich op Tramsingel 48. Het is de 94e Fit For Free-club in heel Nederland. Leden kunnen in deze vestiging werken aan hun sportieve leefstijl dankzij het behulpzame personeel, de nieuwste fitnessapparatuur en diverse sportfaciliteiten.

Lees verder

Opening Amsterdam Karspeldreef

Sportief openingsfeestje voor Fit For Free Amsterdam Karspeldreef

2 oktober 2018

Fit For Free Amsterdam Karspeldreef is sinds 10 september 2018 open. Inmiddels sporten al veel nieuwe leden met veel plezier bij de 10e Fit For Free-club in Amsterdam. Kortom: alle reden om de club officieel te openen met een sportief feestje. Op maandag 8 oktober is iedereen van harte welkom om dit mee te vieren.

Lees verder