Persberichten

Op deze pagina vind je de persberichten over Fit For Free. De persberichten zijn gesorteerd op recentheid. De meest recente persberichten vind je bovenaan.

Contactinformatie pers

De afdeling Communicatie van Fit For Free is het aanspreekpunt voor alle persvragen over Fit For Free. Journalisten kunnen contact opnemen met:

Telefoonnummer: 071-8080165 (uitsluitend voor pers)
E-mailadres: [email protected]

Fit For Free Amsterdam Willem de Zwijgerlaan opent op 18 november

Fit For Free opent grootste Fit For Free-club van Nederland

30 september 2019

Fit For Free opent haar grootste club van Nederland. Op 18 november 2019 gaan de deuren van de nieuwste club open in Amsterdam aan de Willem de Zwijgerlaan 334. Deze vestiging telt maar liefst twee verdiepingen en bevat de laatste fitnesstrends. Met de speciale Early Bird actie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder

Nieuwe Fit For Free in Eindhoven

Fit For Free opent nieuwe club in Eindhoven aan de Bisschop Bekkerslaan

11 maart 2019

Op 24 juni 2019 opent Fit For Free een tweede club in Eindhoven. In de goed bereikbare vestiging aan de Bisschop Bekkerslaan 4 helpt het behulpzame personeel de leden met hun sportieve leefstijl, zodat ze komen sporten en blijven sporten. Met de speciale openingsactie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder

Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid

Fit For Free opent negende club in Rotterdam

15 februari 2019

Op 29 april opent Fit For Free haar negende club in Rotterdam. Met uitzicht op de Maashaven kunnen leden in deze vestiging (adres: Maashaven Zuidzijde 102) werken aan hun sportieve leefstijl. Het behulpzame personeel van Fit For Free helpt ze hier graag mee, zodat ze komen en blijven sporten. Met de speciale openingsactie kunnen geïnteresseerden extra voordelig starten met sporten.

Lees verder

Fit For Free opent een nieuwe club in Breda Centrum

Fit For Free opent nieuwe club in Breda Centrum

24 januari 2019

Fit For Free opent op 25 februari de tweede club in Breda: Fit For Free Breda Tramsingel. De nieuwste vestiging bevindt zich op Tramsingel 48, in het centrum van de stad. Leden werken hier in alle comfort aan hun sportieve leefstijl. Ze worden ondersteund door behulpzaam personeel, sporten op de nieuwste fitnessapparatuur en kunnen gebruikmaken van diverse sportfaciliteiten.

Lees verder

Opening nieuwe club Fit For Free

Officiële opening Fit For Free Spijkenisse

21 januari 2019

Op 24 januari 2019 viert het team van Fit For Free Spijkenisse de officiële opening, samen met leden en niet-leden op de nieuwe club (Oberonweg 3). De club is voorzien van het nieuwste clubdesign, een fris team en fonkelnieuwe fitnessapparaten met tv-scherm. Dat vieren we met live groepslessen, hapjes, drankjes en live muziek. 

Lees verder