Fit For Free lanceert campagne ‘geen sponsor, maar sporter’

17 december 2018

Vandaag lanceert Fit For Free de nieuwjaarscampagne ‘geen sponsor, maar sporter’. Met deze campagne wordt er op een hele andere manier ingespeeld op de goede voornemens van mensen. In plaats van kortetermijndoelstellingen helpt Fit For Free (nieuwe) leden met sportroutine opbouwen. Zo zorgt de sportschoolketen er niet alleen voor dat mensen komen sporten, maar vooral ook blijven sporten.

Op 1 januari starten veel Nederlanders het nieuwe jaar weer vol enthousiasme met hun goede voornemens. Voor de een is dit wat kilo’s afvallen, voor de ander spieropbouw of juist conditieverbetering. Goede voornemens zijn helaas voor velen voor de korte termijn en worden binnen mum van tijd verbroken. Fit For Free richt zich met de campagne niet alleen op de goede voornemens, maar ook op het stellen en behalen van de langetermijndoelstellingen.

Uit een grootschalig onderzoek onder leden en niet-leden blijkt dat mensen het onaangenaam vinden om verloren rond te lopen in de sportschool. Als je je niet op je gemak voelt is sporten een obstakel. Om (nieuwe) leden snel op weg te helpen, te ondersteunen en te begeleiden kan iedereen gebruikmaken van het introductieprogramma Fit Start, waarmee men een vliegende start maakt en binnen no-time sportroutine opbouwt. Sporten wordt op die manier onderdeel van een nieuwe, gezondere leefstijl. Zo komen leden sporten en blijven ze ook sporten. De nieuwe commercial en verdere informatie over de campagne zijn te vinden op deze pagina.

Over Fit For Free

Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness toegankelijk voor iedereen. Inmiddels zijn er 93 clubs in Nederland, waardoor er vaak een Fit For Free-club in de buurt te vinden is. Door de ruime openingstijden sporten leden wanneer het hen het beste uitkomt en altijd op hoogwaardige fitnessapparatuur. Fit For Free vindt het belangrijk dat er in iedere vestiging professionele begeleiding aanwezig is die hun leden op weg helpt en ervoor zorgt dat leden sportroutine ontwikkelen. Naast bovengenoemde service en faciliteiten biedt Fit For Free een uitgebreid pakket aan live groepslessen en gratis mini work-outs.


Deel dit bericht