Officiële opening Fit For Free Spijkenisse

21 januari 2019

Op 24 januari 2019 viert het team van Fit For Free Spijkenisse de officiële opening, samen met leden en niet-leden op de nieuwe club (Oberonweg 3). Hoewel onze leden al sinds 1 december 2018 volop aan het sporten zijn, willen we graag nog het resultaat van enkele maanden hard werken belonen. De club is voorzien van het nieuwste clubdesign, een fris team en fonkelnieuwe fitnessapparaten met tv-scherm. Dat vieren we met live groepslessen, hapjes, drankjes en live muziek. 

Fit For Free Spijkenisse is een plek waar het Fit For Free team de leden helpt een sportroutine op te bouwen, zodat zij een sportieve leefstijl ontwikkelen en komen én blijven sporten. In de club hangt een gemoedelijke sfeer. Daarnaast bevat de club frisse, groene elementen en zijn de toestellen met lekker veel ruimte ertussen in de zalen geplaatst.

Deze nieuwste Fit For Free vestiging bevindt zich op de Oberonweg 3 in Spijkenisse. Het is de 93e Fit For Free-club in Nederland.

Sportief feestje

Iedereen is welkom op ons feestje op 24 januari aanstaande om van 18:00 uur tot 21:00 uur onder het genot van een hapje en een drankje te proosten op de mooie club. Rond 19:00 uur opent clubmanager Pierre, samen met het team, officieel de club. Er treedt een live DJ op en we hebben een sportief programma samengesteld voor alle gasten. Tevens maken de bezoekers kans op een Fit For Free goodiebag. 

Meer informatie en het volledige programma vind je op de feestelijke pagina van club Spijkenisse

Speciale openingsaanbieding

Zowel leden als niet-leden profiteren op het feest van een speciale openingsaanbieding. Nieuwe leden ontvangen bij het afsluiten van een Fit Vrij 1 of 2-jarig abonnement 8 weken gratis sporten, betalen geen inschrijfgeld én ontvangen een Fit For Free backpack. Een bestaand lid ontvangt een periode gratis sporten bij het aandragen van een nieuw lid.

Over Fit For Free

Fit For Free maakt al ruim 10 jaar fitness toegankelijk voor iedereen. Inmiddels zijn er 93 clubs in Nederland, waardoor er vaak een Fit For Free club in de buurt te vinden is. Door de ruime openingstijden sporten leden wanneer het hen het beste uitkomt en altijd op hoogwaardige fitnessapparatuur. Fit For Free vindt het belangrijk dat er in iedere vestiging professionele begeleiding aanwezig is die hun leden op weg helpt en ervoor zorgt dat leden sportroutine ontwikkelen. Naast bovengenoemde service en faciliteiten biedt Fit For Free een uitgebreid pakket aan live groepslessen en gratis mini work-outs.


Deel dit bericht