Dans groepslessen

Combineer Pilates en Boxing met de

Piloxing les bij Fit For Free

Wat is Piloxing?

Piloxing is een intensieve, swingende en uitdagende groepsles voor mensen die eens wat anders willen. Het is een groepsles die is ontstaan in Hollywood en in Nederland nu ook steeds populairder begint te worden. De naam Piloxing is afgeleid van Pilates en Boxing. De Pilatesoefeningen zorgen voor flexibiliteit en spieropbouw, terwijl het boksgedeelte voor wat meer pit en snelheid zorgt. Plezier mag uiteraard ook niet ontbreken in deze les. Daarom worden de pilates en boks oefeningen afgewisseld met danspassen. 

Wat houdt een Piloxing les in?

Piloxing is een intervaltraining waarbij snelheid, flexibiliteit, behendigheid en spieropbouw allemaal aan bod komen. Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy and Powerful”. De les wordt in hoog tempo afgewerkt, waardoor je weinig rustmomenten hebt. De pilates, boks en dansoefeningen volgen elkaar in hoog tempo op. Het is dus een typische work-out waar je zowel aan je uithoudingsvermogen werkt als aan spieropbouw. Tijdens een Piloxing work-out verbrand je maar liefst 800 tot 1000 calorieën! Wie wil dat nou niet?!

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Piloxing les. 

Piloxing video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.