Body & Mind groepsles bij Fit For Free

Stimuleer gewichtsverlies en verbeter je conditie met de

Power Yoga les

Wat is Power Yoga?

Power Yoga is de interactieve en dynamische vorm van Yoga. Tijdens Power Yoga worden, in tegenstelling tot de traditionele vormen van Yoga, fysieke houdingen, bewegingen en oefeningen direct na elkaar uitgevoerd. Hierdoor stimuleer je gewichtsverlies én verbeter je de conditie van je spieren! 

Wil jij de voordelen van Yoga, maar train jij liever op een interactieve en dynamische manier? Dan is Power Yoga zeker een les voor jou! 

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Power Yoga les in?

Werk aan een sterk en gezond lichaam met deze krachtige en dynamische vorm van Yoga. Tijdens de Power Yoga lessen volgen houdingen en bewegingen elkaar in series op. De les bevat dus geen statische maar dynamische houdingen. Deze dynamische houdingen en bewegingen helpen jou je conditie, lenigheid, concentratie en balans te verbeteren. Power Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast het spirituele ook het lichamelijke aspect van Yoga belangrijk vinden. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert en de oefeningen op een verantwoorde manier uitvoert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 92 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App