Ik wil/moet revalideren

Ben je herstellende van een blessure, of heb je andere klachten die je in het dagelijks leven belemmeren? Een ongeluk of medische ingreep kan een grote impact hebben op je leven. Natuurlijk wil je het liefst zo snel mogelijk herstellen en weer alle dingen kunnen doen die je voorheen ook kon doen. 

Sporten en bewegen kunnen een belangrijke rol spelen bij je herstel en het revalideren. Zo kan fitness een belangrijke rol spelen in het herstellen van je spierkracht. En kan beweging ervoor zorgen dat je meer energie krijgt en positiever in het leven staat. 

Mogelijkheden voor revalidatie

Als je moet revalideren is het vaak lastig om te bepalen wat bevorderlijk is voor je herstel en wat juist niet. Fit For Free biedt je meerdere mogelijkheden om het revalidatieproces in goede banen te leiden. 

Revalideren met begeleiding 

Heb je behoefte aan advies en begeleiding? Dan heb je bij Fit For Free meerdere mogelijkheden.

 • Zo kun je terecht bij het gratis inloopspreekuur van de (YorBody) fysiotherapeut. Zij kunnen een hoop van jouw vragen (kosteloos) beantwoorden en je eventueel adviseren over je vervolgstappen. 
 • Vind je het fijn om met een Fitnessschema aan de slag te gaan, maar is deze nog niet voor je opgesteld? Je kunt voor eenmalig  €9,99 een persoonlijk schema laten opstellen bij één van onze gecertificeerde fitnessinstructeurs. De instructeur zal het schema opstellen aan de hand van jouw wensen en (revalidatie-)behoeften. Met dit schema kun je vervolgens zelfstandig aan de slag. Wanneer je hierna nog vragen hebt, dan staan onze instructeurs uiteraard altijd voor je klaar!

Individueel revalideren

Wanneer je geen behoefte hebt aan begeleiding, omdat je van je eigen fysiotherapeut bijvoorbeeld al een sportschema hebt ontvangen, kan je uiteraard gewoon individueel aan de slag gaan in de fitnessruimte. In al onze clubs hebben we gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur die je kunt instellen naar jouw kracht en snelheid Zo kun je ongestoord op je eigen tempo werken aan je herstel.

Mocht je toch een vraag hebben over een bepaalde oefening of apparaat, dan kun je altijd bij één van onze fitnessinstructeurs terecht. Ze helpen je graag!

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
 • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze dagpas aan.

Bij Fit For Free staan we klaar om je o weg te helpen

7,9

29% van de 3402 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.