Speciaal voor jou

Namens Bram van Dijk (Operationeel Directeur Fit For Free/SportCity):

“Om jou onwijs te bedanken voor jouw inzet, geduld, medeleven en begrip in deze huidige situatie heb ik een muzikaal cadeau gemaakt. Speciaal voor jou. Een hart onder de riem. Én een cadeau waarvan ik hoop dat je dit wil doorgeven.

Het zijn de woorden die ik eerder niet kon vinden om mijn gevoel uit te leggen. Niet alleen voor alle collega’s en leden van onze vestigingen, maar voor iedereen in Nederland en daarbuiten, die hard aan het werk is, zodat wij straks weer ‘normaal’ ons leven kunnen oppakken. Ik hoop dat iedereen die dit nummer ontvangt, weet dat hij of zij de wereld mooier maakt.”

 • Beluister het nummer via Spotify;
 • Download het nummer via deze link;
 • Doe mee met het maken van de videoclip (hieronder lees je hoe).

Wil jij meespelen in de videoclip?

Mijn grote wens is dat dit nummer wordt doorgegeven aan een persoon die jouw wereld mooier maakt. Op dit moment, in deze tijd. Aan wie en op welke manier is aan jou. Ik zou het onwijs tof vinden als je een filmpje wil maken van het moment dat je het nummer aan een voor jou speciaal persoon (of personen) laat horen, geeft of doorstuurt. Het mag ook een filmpje zijn van ‘gewoon zomaar’ een bijzonder moment met iemand. Een lach, een traan, hulp en veiligheid dankzij iemand die voor jou heel bijzonder is.

Alle filmpjes die wij straks ontvangen gaan wij bundelen tot een geheel die het nummer extra kracht zal geven. De meest oprechte, ludieke, lieve of indrukwekkende filmpjes komen hopelijk in de officiële videoclip. Zodra de videoclip klaar is, delen we deze natuurlijk met iedereen.

Wil jij meedoen? Stuur dan jouw filmpje vóór 10 mei naar [email protected].

Ik ben zo benieuwd wie jouw wereld mooier maakt!

Voorwaarden voor jouw video:

 • Jij en de mensen die in jouw video komen, gaan door inzending van de video automatisch akkoord met het feit dat de beelden gebruikt kunnen worden in de videoclip;
 • Film altijd horizontaal (verticaal opgenomen video’s kunnen wij helaas niet gebruiken in de videoclip);
 • Zorg ervoor dat je altijd de richtlijnen van het RIVM in acht neemt en houd minimaal 1.5 meter afstand;
 • Zorg ervoor dat jouw video niet langer is dan 60 seconden;
 • Zorg voor goed (dag)licht en heldere en strakke beelden;
 • Tevreden met jouw video en klaar om deze te verzenden? Stuur jouw video dan samen met een korte toelichting, jouw naam en woonplaats naar [email protected].

Delen = lief

Wil je het nummer niet alleen delen met jouw speciale persoon, maar met de hele wereld? Heel graag! Hoe meer het nummer wordt gedeeld, hoe meer mensen worden bereikt die deze woorden zo goed kunnen gebruiken.

Denk daarbij aan de volgende mogelijkheden:

 • Zoek het nummer via Spotify, geef het een hartje en deel de link op jouw socials en met al je vrienden;
 • Deel het nummer op jouw social media en tag jouw favoriete persoon of personen die jouw wereld mooier maakt of maken;
 • Gebruik bij iedere post de hashtags #fitforfree en #MDDWMM. Zo kunnen wij jouw post gemakkelijk terugvinden en weer reposten op onze social media.

Hoe het begon

"Samen met al mijn collega’s ben ik sinds dag één van deze coronacrisis non-stop aan het werk. Protocollen werden in razend tempo opgesteld, want; wat moet er worden geregeld en gedaan in de clubs, hoe kan ik alle clubmanagers en hun teamleden geruststellen, hoe kan ik er voor ze zijn, hoe zorg ik ervoor dat ze veilig kunnen blijven werken? Hoe kan ik al onze trouwe leden geruststellen en tegelijkertijd helpen en supporten, terwijl wij van overheidswege de deuren van al onze clubs tot nader order moesten sluiten?

Wat ben ik blij dat ik nu kan zeggen dat we al zo veel hebben kunnen doen en betekenen voor alle collega’s en alle leden van Fit For Free en SportCity. Zo zijn er tot op de dag van vandaag geen noodgedwongen ontslagen gevallen, hebben we alle abonnementen van alle leden bevroren tot we weer open zijn en komen we iedere dag je woonkamer binnen met onze #woonkamerworkout. Daarnaast zijn er heel veel leden die ons zijn blijven steunen. Dat wordt zo enorm gewaardeerd!

We kunnen het niet alleen
Het applaus dat klinkt voor de zorg, de troostende woorden van zusters op de IC, de helpende handen van vakkenvullers in de supermarkt, vrachtwagenchauffeurs, logistieke planningen die geen einde kennen en burgemeesters die nauw samenwerken met handhavers. Alle initiatieven van mensen die willen helpen en die ontstaan uit het niets. Ogen die elkaar aankijken op de kleine schermpjes van onze telefoons. Een lach, een traan, een ‘we komen hier sterker uit’. Samen staan we sterk. Toch? En toen kwam een zin in mij naar boven die me niet meer losliet…

‘Mensen die de wereld mooier maken’

This one is for you

Het is een hart onder de riem en een ‘thank you’ cadeau voor alle collega’s die deze woorden ook aan elkaar door kunnen geven. Het zijn de woorden die ik soms niet kon vinden om mijn gevoel van dankbaarheid en trots uit te spreken.

Het nummer is een ‘thank you’ cadeau voor alle leden die we zo ontzettend missen en die wij danken voor hun geduld, hun goede ideeën, betrokkenheid en loyaliteit. Leden waarvan ik weet dat er velen ook de zorg dragen voor naasten die ziek zijn of hulp nodig hebben.

Sterker nog, dit nummer is bedoeld als een allesomvattend ‘thank you’ cadeau voor iedereen die het mogelijk maakt om straks weer ‘normaal’ naar ons werk te gaan en ons leven te kunnen leiden. Om elkaar weer van dichtbij te mogen zien, elkaar vast te houden en om weer lekker te kunnen sporten."