De Club

Fit For Free Arnhem Overmaat

Sportschool Fit For Free Arnhem Overmaat is hét fitnesscentrum in Arnhem, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan de Overmaat 80 en ontdek of fitness wat voor jou is. Wij staan klaar om je op weg te helpen.

Over onze club

Fit For Free Arnhem Overmaat is ingericht op basis van het nieuwste Fit For Free clubdesign. De indeling van de club is dan ook overzichtelijk. Daarnaast bevat de club frisse, groene elementen en zijn de toestellen met lekker veel tussenruimte opgezet. Het is een plek waar je kan samenkomen en samen sporten in een gemoedelijke sfeer. Waarom past onze sportschool bij jou?

 • Met 1 pas ben je welkom op al onze clubs. Zo kun je al sporten bij 2 sportscholen in Arnhem en is er altijd wel een in de buurt.
 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore.

Bekijk hieronder de impressie van de club en krijg een beeld hoe de club eruit ziet.

Bereikbaarheid

Fit For Free Arnhem Overmaat bevindt zich in de wijk Elden in Arnhem-Zuid en is gevestigd op het industrieterrein De Overmaat. De club ligt aan een goede verbinding tussen Arnhem-Zuid en Nijmegen en de tussenliggende dorpen, zoals Elst, Bemmel, Huissen, Oosterhout. Als je in Duiven of Velp woont is de club ook prima te bereiken. De nieuwe sportschool ligt in de buurt van het overdekte winkelcentrum Kronenburg, de Decathlon en het Gelredome.   

De club is straks goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Als je met de auto komt kun je gratis parkeren. Besluit je sportief te doen door op de fiets te komen, dan kun je je fiets gewoon voor de club zetten of in de fietsenstalling.

Aanbod

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften. Of je nou graag zelf sport, meedoet aan de leukste groepsfitnesslessen of wel wat begeleiding kunt gebruiken, je sport altijd op de manier die bij jou past. Dat zie je terug in ons aanbod en de faciliteiten.

Zelf sporten

Ben je meer een individuele sporter, maar vind je het lastig om je trainingen afwisselend en uitdagend te houden? Fit For Free Arnhem Overmaat heeft uiteenlopende faciliteiten, waardoor je je training elke keer weer anders kan indelen. Zo kun je gebruikmaken van:

 • Een breed aanbod aan fitnessapparatuur: cardio- en krachttoestellen om al je spiergroepen te trainen;
 • Functionele/FunXtion Zone: ruimte met verschillende fitnessattributen om je hele lichaam te trainen;
 • Switching Circuit: een circuit van fitnessapparaten om binnen 25 min. al je spiergroepen te trainen; .
 • Bekijk ons totale aanbod

​Weet je nog niet helemaal hoe je het best kunt starten en vind je het lastig om sportroutine op te bouwen? Wij helpen je aan een vliegende start met ons Fit Start introductieprogramma.

Lees meer

Faciliteiten

Extra
 • Circuittraining
 • Gratis parkeren
 • FunXtion / Functionele zone
 • Plate Loaded apparatuur
 • Zonnebank

Kom gerust eens langs

Op dit moment zijn wij gesloten

i.v.m. de huidige maatregelen tot en met 19 januari

Openingstijden deze week

Waar vind je ons?

De Overmaat 80
6831 AJ Arnhem

Clubs in de buurt

Wist je dat je als lid van Fit For Free kunt sporten bij alle clubs in Nederland?

Groepslessen

Bij Fit For Free Arnhem Overmaat bieden we je een ruim aanbod aan groepsfitnesslessen We maken onder andere gebruik van het wereldberoemde Les Mills-programma waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleid personeel en de allernieuwste lessen. Ben je klaar om je grenzen te verleggen? Bij Fit For Free Arnhem Overmaat worden onder andere de volgende lessen gegeven:

Fit For Free Arnhem Overmaat biedt groepslessen voor jong en oud én voor beginners en gevorderden. Er is altijd een groepsles die aansluit bij je sportdoelen.

Groepslessen

Momenteel zijn er geen groepslessen te reserveren. Ga naar het volledige groepslesrooster en bekijk de mogelijkheden op andere dagen en/of andere clubs.

Word (ook) sportvriend op Facebook!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fit For Free Arnhem Overmaat. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Volg ons op Facebook

7,9

27% van de 3402 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.