De Club

Fit For Free Zoetermeer Meerzicht

Sportschool Fit For Free Zoetermeer Meerzicht is hét fitnesscentrum in Zoetermeer, waar je op de manier kan sporten die bij jou past. Loop gerust eens binnen aan de Bossenwaard 9-11 en ontdek of fitness wat voor jou is. Wij staan klaar om je op weg te helpen.

Over onze club

Fit For Free Zoetermeer Meerzicht opende in juli 2017 haar deuren. Deze locatie was voorheen de locatie van het fitnesscentrum Fit All Day Zoetermeer. Per 1 juli 2017 zijn vijf clubs van Fit All Day overgenomen door Fit For Free. Waarom past onze sportschool bij jou?

 • Met 1 pas ben je welkom op al onze clubs. Zo kun je al sporten bij 2 sportscholen in Zoetermeer en is er altijd wel een in de buurt.
 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore

Bereikbaarheid

Fit For Free Zoetermeer Meerzicht bevindt zich in de buurt van het winkelcentrum en treinstation Zoetermeer Meerzicht. 

Je kunt bij de club gratis parkeren. Kom je lekker op de fiets? Dan kan je je fiets kwijt in een van de fietsenrekken. Als je in Leidschenveen, Nootdorp of Rokkeveen woont, is de sportschool ook prima te bereiken. 

Aanbod

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften. Of je nou graag zelf sport, meedoet aan de leukste groepsfitnesslessen of wel wat begeleiding kunt gebruiken, je sport altijd op de manier die bij jou past. Dat zie je terug in ons aanbod en de faciliteiten.

Zelf sporten

Ben je meer een individuele sporter, maar vind je het lastig om je trainingen afwisselend en uitdagend te houden? Fit For Free Zoetermeer Meerzicht heeft uiteenlopende faciliteiten, waardoor je je training elke keer weer anders kan indelen. Zo kun je gebruikmaken van:

 • Een breed aanbod aan fitnessapparatuur: cardio- en krachttoestellen om al je spiergroepen te trainen;
 • Functionele/FunXtion Zone: ruimte met verschillende fitnessattributen om je hele lichaam te trainen;
 • Switching Circuit: een circuit van fitnessapparaten om binnen 25 min. al je spiergroepen te trainen; .
 • Bekijk ons totale aanbod

​Weet je nog niet helemaal hoe je het best kunt starten en vind je het lastig om sportroutine op te bouwen? Wij helpen je aan een vliegende start met ons Fit Start introductieprogramma.

Lees meer

Faciliteiten

Extra
 • Gratis parkeren
 • Live spinning
 • Plate Loaded apparatuur

Kom gerust eens langs

Op dit moment zijn wij gesloten

i.v.m. de huidige maatregelen tot en met 19 januari

Openingstijden deze week

Waar vind je ons?

Bossenwaard 9-11
2716 DM Zoetermeer

Groepslessen

Bij Fit For Free Zoetermeer Meerzicht bieden we je een ruim aanbod aan groepsfitnesslessen. We maken onder andere gebruik van het wereldberoemde Les Mills-programma waardoor je gegarandeerd bent van kwalitatief hoog opgeleid personeel en de allernieuwste lessen. Ben je klaar om je grenzen te verleggen? Bij Fit For Free Zoetermeer Meerzicht worden onder andere de volgende lessen gegeven:

Fit For Free Zoetermeer Meerzicht biedt groepslessen voor jong en oud én voor beginners en gevorderden. Er is altijd een groepsles die aansluit bij je sportdoelen. 

Groepslessen

Momenteel zijn er geen groepslessen te reserveren. Ga naar het volledige groepslesrooster en bekijk de mogelijkheden op andere dagen en/of andere clubs.

7,9

27% van de 3402 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.

Word (ook) sportvriend op Facebook!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fit For Free Zoetermeer Meerzicht. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Volg ons op Facebook