Sterker worden met krachttraining

Als je sterker wilt worden, denk je al snel aan krachttraining. Krachttraining is echter niet alleen bestemd om spierballen te kweken. Naast het creëren van meer spierkracht zal krachttraining jou ook helpen om je houding te verbeteren, meer vet te verbranden en meer energie te krijgen.

Krachttraining kan dus van pas komen bij verschillende trainingsdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of herstellende bent van een blessure: krachttraining helpt jou om je doelstellingen te bereiken!

Positief effect op lichaam én geestKrachttraining bij Fit For Free

Bij krachttraining denken de meeste mensen als eerste aan de verandering die het lichaam zal ondergaan. Zo zal je lijf slanker, strakker en sterker worden. Naast dat krachttraining de vorm van je lichaam kan veranderen, heeft krachttraining ook een positief effect hebben op je gezondheid. Zo zal de conditie van je hart en bloedvaten worden verbeterd, waardoor je bloeddruk en cholesterol worden verlaagd.

Daarnaast kan krachttraining ook een positief effect hebben op je mentale gezondheid. Het kan er namelijk voor zorgen dat depressies minder worden en je zelfbeeld verbetert. Al met al is krachttraining de ideale manier om lichaam én geest in balans te houden!

Train met gebruiksvriendelijke krachtapparatuur en losse gewichten

Ben jij overtuigd van de positieve effecten van krachttraining? Dan heeft Fit For Free de tools voor jou om dit ook echt te gaan doen! Krachttraining kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. 

  • Zo kun je gebruik maken van het brede scala aan gebruiksvriendelijke krachtapparatuur. Het trainen met behulp van krachttoestellen heeft als voordeel dat je lichaam gestabiliseerd wordt. Hierdoor kun je de oefeningen veilig uitvoeren en is de kans op blessures erg klein.
  • Naast het trainen met krachtapparaten, kun je bij Fit For Free ook gebruik maken van de losse gewichten. Het voordeel van het trainen met losse gewichten is dat je de bewegingen op een natuurlijkere manier uitvoert. Daarnaast is het ook een stuk uitdagender, omdat je tegelijkertijd je balans en coördinatie in de gaten moet houden!

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Fit For Free biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving aan je gezondheid te werken. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij in al onze clubs goed opgeleide fitnessinstructeurs, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt. 

De keuze is aan jou. 

1. Aan de slag met begeleiding   

2. Zelf aan de slag

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3245 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.