Faciliteiten - Veelgestelde vragen

Vind snel je antwoord op vragen over de faciliteiten bij Fit For Free. Door op onderstaande vragen te klikken spring je hier direct naar toe.

Staat jouw vraag er niet bij?

Dan staat jouw vraag wellicht bij een ander onderwerp van de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval? Onze medewerkers staan telefonisch en/of per mail voor je klaar. Bekijk ons contactformulier hoe je ons het beste kunt bereiken.

Antwoord op je vraag

Welke faciliteiten heeft mijn club?
De faciliteiten kunnen per club verschillen. De faciliteiten die aanwezig zijn per club vind je op de club-pagina's van deze website.

Is er bij Fit For Free ook professionele begeleiding aanwezig?
Ja, in al onze clubs zijn er doordeweeks professionele fitnessinstructeurs aanwezig die je ’s ochtends (van 9:00 tot 12:00 uur) en ’s avonds (van 18:00 tot 23:00 uur) geheel gratis kunnen begeleiden.

Hebben jullie ook trainingsschema’s?
Jazeker! In al onze clubs en op onze website zijn gratis trainingsschema’s beschikbaar. Ook kun je, samen met een fitnessinstructeur, het schema uitkiezen dat het beste bij je past.

Kan ik ook een persoonlijk trainingsadvies krijgen?
Ja, voor € 15,- (eenmalig) stellen onze fitnessinstructeurs een persoonlijk trainingsschema op dat gericht is op jouw persoonlijke doelen en waarin rekening wordt gehouden met wat je wel en wat je niet kunt. Met een persoonlijk trainingsadvies haal je het maximale uit je training en breng je lekker veel variatie aan  in je work-out. We plannen twee korte afspraken en luisteren naar je. Op basis van wat je wilt bereiken geven we je tips, een trainingsadvies en/of programma. Tijdens de tweede meeting en follow up maak je een check rondje met onze instructeur.

Kan ik ook personal training krijgen?
Ja, dit kan! Fit For Free werkt samen met Personal Coach, dit is een platform met een ruim aanbod van Personal Coaches die personal training geven op de clubs van Fit For Free. Vraag aan de balie naar de mogelijkheden en de beschikbare Personal Coaches op jouw club.

Kan ik bij Fit For Free douchen na het sporten?
Ja, bij elke Fit For Free club kun je kosteloos gebruikmaken van de douches.

Kan ik iets drinken bij de Fit For Free clubs?
Alle Fit For Free club beschikken over een Yanga sportdranken automaat. Deze sportdranken bieden wij onze leden graag aan, omdat voldoende én verantwoord drinken ontzettend belangrijk is tijdens het sporten. Deze gezonde sportdrank is precies wat sporters nodig hebben tijdens het trainen. Voor slechts € 3,99 per maand (bovenop je contributie) tap je Yanga Sports Water onbeperkt uit één van de tapmachines en ontvang je een gratis Fit For Free bidon. Meer informatie over Yanga en/of gratis uitproberen? Vraag ernaar aan de balie.

Wat wordt er bedoeld met onbeperkt Yanga Sports Water tappen?
Met je Fit For Free ledenpas kan tijdens het bezoek aan een van onze clubs onbeperkt Yanga Sports Water tappen met een tijdsinterval van minimaal 15 minuten, met een maximum van 0,4 liter per keer. Gebruik van de tapmachine is alleen toegestaan met een geschikte bidon met een inhoud van minimaal 0,4 liter. De aanvulling “Yanga Sports Water” is strikt persoonlijk en gekoppeld aan de Fit For Free ledenpas. Bij uitleen van de Fit For Free ledenpas aan derden of het aan anderen uitdelen van Yanga Sports Water is Fit For Free genoodzaakt het abonnement per direct te beëindigen en een boete te vorderen van minimaal € 25,00.

Zijn er ook andere drankjes dan Yanga verkrijgbaar?
Ja, bij alle Fit For Free clubs is er ook een koffie- en theeautomaat en een koffiecorner aanwezig. Hier kun je op de rode banken even bijkomen van je training en van je drankje genieten.

Zijn er kluisjes aanwezig?
Bij alle Fit For Free clubs zijn er gratis kluisjes aanwezig. Het huren van een slotje kost € 1,- euro en je kunt ook een slotje kopen voor € 8,-. Uiteraard mag je ook een eigen slotje meenemen.

Zijn er bij Fit For Free ook zonnebanken aanwezig?
Ja. Als je een keer onder de zonnebank wilt, kun je een muntje kopen voor de zonnebank aan de balie voor €4,99,-. Hiermee kun je 15 minuten onder de zonnebank. Om gebruik te maken van de zonnebank dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.