Zo blijf je thuis fit

Bij Fit For Free doen we er alles aan om jou aan het bewegen te houden. We geven iedere doordeweekse avond om 20.00 uur en in het weekend om 10:00 uur via onze Facebook-pagina en Instagram Live een super energieke workout om jou thuis zo goed mogelijk te ondersteunen en natuurlijk fit te houden.

Daarnaast heb je via onze vernieuwde app ook toegang tot een uitgebreid aanbod virtuele lessen waarmee je thuis kunt trainen. Deze virtuele lessen zijn geschikt voor elk niveau; jong of oud, beginner of gevorderd en ideaal om vanuit de woonkamer te volgen. Vanaf nu kun jij geheel gratis en op ieder gewenst moment jouw favoriete groepsles kiezen en deze volgen.

Nieuwe workouts in de app

Met de vernieuwde Fit For Free-app heb je gratis toegang tot al onze workouts. Nu ook te gebruiken zonder in te loggen: super toegankelijk! Train wanneer het jou uitkomt met workouts vanaf 7 minuten, geschikt voor elk fitnessniveau. Deze workouts staan nu al in de app: Core, Bodyweight, HIIT, Kettlebell en Yoga training. Er komen dagelijks nieuwe workouts bij én elke week verbeteren we de app op basis van jullie feedback via [email protected].

Download de app vandaag nog!

 

 

Live lessen op vast tijdstip via social media

Vind je het leuker om met jouw sportmaatje en een heleboel andere sporters in Nederland tegelijk dezelfde training te volgen? Wil je dagelijks aan je kracht blijven werken door te trainen met je eigen lichaamsgewicht? Kies voor de live lessen via onze Facebook-pagina en Instagram Live. Doordeweeks om 20.00 uur, in het weekend om 10.00 uur. Volg onze pagina en ontvang een berichtje als we live gaan met de superenergieke workouts.