Yoga les bij Fit For Free

Breng jouw lichaam en geest in balans met de

Yoga les

Wat is Yoga?

Yoga is een low impact groepsles waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden door diverse houdingen en ademhalingstechnieken. Tijdens de les worden oefeningen voor beginners en gevorderden afgewisseld en afgestemd op de groep die aan de les meedoet. 

Heb jij een druk bestaan en ben je op zoek naar een manier om aan lichaam en geest te werken? Probeer dan eens Yoga bij Fit For Free. Zo krijg jij weer de kracht en energie die je nodig hebt! 

Dagpas aanvragen

Wil je uitproberen of een groepstraining wat voor jou is? Vraag een dagpas aan en maak kennis met de groepstraining dat bij jou past.

Wat houdt een Yoga les in?

Een Yoga les draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. Tijdens de les neem je meerdere statische houdingen aan en voer je op laag tempo bewegingen uit. De afwisseling van deze verschillende houdingen en bewegingen zorgen ervoor dat jij je lenigheidconcentratie en balans verbetert. Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen laten ontspannen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Fitness & Groepstraining abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met ons Fitness & Groepstraining abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles die onze 95 clubs aanbieden. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.