Yoga les bij Fit For Free

Kom in balans op de mat

Yogalessen voor body & mind

Yoga. Voor ontspanning én kracht

Fit biedt dagelijks een grote variatie yogalessen; van poweryoga voor je core, tot de rustiger yogavormen ter ontspanning. Volg precies de yogales waar jij die dag behoefte aan hebt.  Op actieve wijze je hoofd leegmaken? Ga dan voor een hatha- of poweryogales. Liever wat selflove en rust op de mat? Dat vind je bij yinyoga of een van de vele andere rustige lessen. Yoga brengt fysieke en mentale rust in het drukke bestaan. En geeft je de kracht en energie die je verdient.

Meer balans, flexibiliteit en concentratie

Al onze yogalessen worden begeleid door gecertificeerde yogadocenten. Een greep uit de lessen die je kunt volgen: Yin, Pilates, BodyBalance, Vinyasa, Ashtanga.  Yoga kan ook een uitstekende aanvulling voor sporters zijn door spieren extra lenigheid en bereik te geven. Vraag op je club welke lessen jouw sportdoelen kunnen ondersteunen. Wist je dat Fit het grootste yoga aanbod van Nederland heeft?

Kijk hieronder welke yogalessen we aanbieden.

Yoga groepslessen

Er zijn verschillende vormen van Yoga lessen beschikbaar bij Fit For Free. Zie hieronder een selectie daarvan: > Power Yoga > Vinyasa yoga > Yin yoga > Ashtanga yoga