Yoga les bij Fit For Free

Breng jouw lichaam en geest in balans met de

Yoga les

Wat is Yoga?

Yoga is een low impact groepsles waarbij lichaam en geest in balans gebracht worden door diverse houdingen en ademhalingstechnieken. Tijdens de les worden oefeningen voor beginners en gevorderden afgewisseld en afgestemd op de groep die aan de les meedoet. 

Heb jij een druk bestaan en ben je op zoek naar een manier om aan lichaam en geest te werken? Probeer dan eens Yoga bij Fit For Free. Zo krijg jij weer de kracht en energie die je nodig hebt! 

Wat houdt een Yoga les in?

Een Yoga les draagt bij aan het krijgen en behouden van een sterk en gezond lichaam. Tijdens de les neem je meerdere statische houdingen aan en voer je op laag tempo bewegingen uit. De afwisseling van deze verschillende houdingen en bewegingen zorgen ervoor dat jij je lenigheidconcentratie en balans verbetert. Yoga is vooral een geschikte les voor mensen die naast fysiek bezig zijn, ook lichaam en geest willen laten ontspannen. Om ervoor te zorgen dat jij de beste technieken aanleert, wordt iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur.

Yoga groepslessen

Er zijn verschillende vormen van Yoga lessen beschikbaar bij Fit For Free. Zie hieronder een selectie daarvan: > Power Yoga > Vinyasa yoga > Yin yoga > Ashtanga yoga

Gratis workouts

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free app vind je een groot aanbod aan gratis workouts voor thuis of in de gym. Download de App via de App Store of Google Play.

Fit For Free App