New Project (14)

Yoga in Zoetermeer

Als je van actieve uitjes houdt, dan zit je in Zoetermeer helemaal goed. Je kunt skiën en snowboarden in SnowWorld, schaatsen in de SilverDome en klimmen bij Ayers Rock, om maar wat te noemen. Maar ook als je op een iets rustiger manier wilt werken aan je fysieke en mentale conditie, kun je terecht in Zoetermeer. Kom eens meedoen met een yoga groepsles bij Fit For Free Zoetermeer. Zeker weten dat je terugkomt!

Over yogales in Zoetermeer

Yoga is helemaal hip en is dat al een poosje. En dat is niet zomaar. Iedereen die een beetje bezig is met lichaam en geest doet tegenwoordig aan yoga. Het is namelijk niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je geest. Dus wil je naast aandacht voor je fysieke conditie ook investeren in je geestelijke welzijn? Dan is een yoga groepsles bij Fit For Free Zoetermeer echt iets voor jou. Het is ook nog eens de perfecte manier om soepel te worden en te blijven en ook je ademhaling te verbeteren. Hier zul je ook van profiteren bij andere sporten die je beoefent. 

Voor wie is een groepsles yoga geschikt?

De yoga groepslessen bij Fit For Free Zoetermeer zijn geschikt voor elk niveau. Het maakt niet uit of je voor de allereerste keer een les volgt, of dat je thuis bent in alle verschillende vormen van yoga. Het fijne van yoga is dat het geschikt is voor alle niveaus en alle leeftijden. Nog fijner: het is wetenschappelijk bewezen dat je door aan yoga te doen minder stress hebt, beter slaapt en flexibeler wordt. 

Even ontsnappen aan de drukte en genieten van de rust die een yogales je brengt? In Zoetermeer kun je bij 2 Fit For Free clubs komen trainen. De yoga groepslessen worden altijd begeleid door een ervaren yoga instructeur. Met je Fit abonnement kun je bij alle clubs in en rond Zoetermeer yoga volgen. Maar je bent ook welkom in alle clubs die over heel Nederland verspreid zitten.

Wat doe je tijdens een yoga groepsles?

Tijdens een groepsles yoga bij Fit For Free werk je aan je (innerlijke) balans, coördinatie, lenigheid en ontspanning. De lessen worden gegeven in onze comfortabele zalen die speciaal zijn ingericht voor groepslessen. Je neemt verschillende houdingen aan, afwisselend statisch en dynamisch(er). Een gecertificeerde instructeur helpt je bij de juiste uitvoering van deze asana’s (oefeningen).

Welke vorm van yoga past bij jou?

Er is een yogales voor iedereen. Of je nu rustig wilt bewegen of op zoek bent naar meer dynamische oefeningen. Jong, oud, ervaren of beginner: iedereen kan meedoen. Yoga is bijzonder geschikt als je:

  • last hebt van rugklachten of blessures

  • mentaal in balans wilt komen

  • op zoek bent naar ontspanning en inspanning in 1 les

  • lenig en soepel wilt worden (en blijven)

  • wilt werken aan je coördinatie en lenigheid

Fit For Free Zoetermeer biedt verschillende vormen van yoga aan. Ga je voor dynamisch en intensief, kies dan Power yoga. De oefeningen volgen elkaar tijdens deze lessen in een vrij hoog tempo op. Je verbetert je uithoudingsvermogen, balans en ademhaling.  Liever wat rustiger aan beginnen? Probeer dan eens een les Flow yoga. Ontspannen houdingen worden afgewisseld met meer dynamische en statische houdingen. Je lichaam wordt hierbij niet zwaar belast. Daarom zijn deze lessen erg fijn voor zowel beginners als gevorderden.

Wil je een keer uitproberen of yoga wat voor je is? Vraag dan een dagpas aan en kom meedoen!

Yoga in combinatie met andere sporten

Met het Fit abonnement mag je bij al onze clubs onbeperkt groepslessen volgen. Daarnaast kan je je onbeperkt uitleven op de fitness- en cardioapparaten in de gym. Geen zin om steeds hetzelfde te doen? Hoeft ook niet. Je kan alle soorten groepslessen, work-outs en trainingen die Fit For Free aanbiedt met elkaar combineren. Zo kun je bijvoorbeeld eerst aan je kracht werken tijdens een les Bodypump of een rondje fitness, en daarna aan je flexibiliteit werken tijdens de yogales.

Heb je een sportblessure? Kom naar yogales!

Als je door een sportblessure tijdelijk niet intensief kunt sporten, dan is yoga een goede manier om je lichaam soepel te houden. Je houdt je buik-, rug- en beenspieren soepel. Sommige oefeningen versterken je spieren ook, zodat je weer sneller op je oude niveau kunt sporten. Na je herstel kun je yoga blijven doen om blessures te helpen voorkomen. 

Samen trainen is leuker

Lijkt je het leuk om aan yoga te doen, maar vind je het saai om in je eentje te sporten? Dan is een yoga groepsles bij Fit For Free in Zoetermeer precies wat voor jou. Aan onze groepslessen yoga doen ongeveer 25 deelnemers per keer mee, dus je bent in goed gezelschap. Samen sporten is gezellig en werkt motiverend, waardoor je elke keer weer met plezier terugkomt voor een nieuwe yoga groepsles!

Dealblok home

Onbeperkt trainen met het alles-in-één Fit-abonnement. Doe waar jij zin in hebt. Vrije fitness of een training uit ons grote aanbod live groepslessen: van dans tot fight en yoga. Inclusief een ruim aanbod Les Mills-lessen.  

Nu de eerste 6 maanden voor € 14,99 per 4 weken.

Hoe ziet een yogales in Zoetermeer eruit?

Voor yoga groepslessen in Zoetermeer kun je terecht in één van de 2 clubs. De yoga groepslessen worden gegeven in speciale zalen, apart van de andere sportactiviteiten. Zo kun je in een rustige omgeving je oefeningen doen.

De groepslessen duren 60 tot 75 minuten. Na een uitgebreide warming up word je door onze gecertificeerde instructeurs begeleid gedurende de les. Zij zorgen dat je de goede houdingen aanneemt en de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Zo haal je alles uit deze lessen. Na de ontspannende cooling down voel je je lekker soepel en ben je weer helemaal in balans.

Benieuwd of het iets voor jou is? Vraag dan een dagpas aan en kom een keer vrijblijvend meedoen met een yoga groepsles. Je zult zien dat je vaker wilt komen! Onze clubs hebben ruime openingstijden, dus je kunt ook voor of na je werk je hoofd even helemaal leeg maken met een yogales.

Waarom yoga bij Fit For Free Zoetermeer?

We bieden verschillende vormen van yoga aan. Weet je nog niet welke vorm goed bij jou past? Met het Fit abonnement kun je alle vormen van yoga onbeperkt uitproberen. Maak bijvoorbeeld kennis met Power yoga of kies voor het rustige Yin yoga.

Met dit abonnement kun je ook onbeperkt meedoen met andere groepslessen.  Er is altijd wel een club bij jou in de buurt. Met je abonnement heb je toegang tot alle Fit For Free clubs in Nederland. Wil je graag groepslessen yoga volgen? Kom dan eens langs bij Fit For Free. Vooraf kun je onze Fit For Free app downloaden. Daarmee kun je je groepslessen en trainingen reserveren, maar je vindt er ook een groot aantal videolessen yoga of andere work-outs om thuis uit te proberen.

Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Zoetermeer

Welke fitnessdoelen kan ik halen met een groepsles yoga? Tijdens een groepsles yoga werken we aan lenigheid, ontspanning, ademhaling en spierversterking. Yoga is ook geschikt als je een sportblessure hebt, maar toch soepel en sterk wilt blijven.

Kan ik yoga combineren met intensief sporten? Ja. Yoga combineert uitstekend met andere sporten. Met yoga verbeter je je kracht, balans, uithoudingsvermogen en ademhaling.

Word ik fitter van groepslessen yoga? Ja, want je werkt zowel aan je spierkracht als aan je uithoudingsvermoging, lenigheid en een verbeterde ademhaling. 

Krijg je van yoga een mooi lichaam? Bij yoga ben je bewust bezig met het aanspannen en ontspannen van verschillende spiergroepen. Kies je voor yoga waarbij je spieren vaak worden aangespannen, dan zul je je spieren vanzelf gaan ontwikkelen.

Gratis Yoga lessen

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free App vind je Yoga lessen en talloze andere workouts die je vanuit huis kan volgen. Download de App voor Android of iOS via de bovenstaande knoppen.

Fit For Free App