Zumba bij Fit For Free

Combineer fitness en dans met de

Zumba les

Zumba - de swingendste manier om fit te worden

Op vrolijke beats werken aan je conditie, flexibiliteit én natuurlijk aan je dansmoves. Zumba is niet alleen een super leuke fitnessles, het is ook een intense full body work-out. Die knallende Zumba-steps laten je de rest van de dag door dansen én gaan op de dansvloer van pas komen.

Party work-out voor iedereen met heupen

Onze danslessen zijn geschikt voor iedereen die van dansen en muziek houdt -alle leeftijden alle niveaus. Je leert bij Zumba Latijns-Amerikaanse moves als salsa, merengue en bachata. De gecertificeerde instructeurs bij Fit zorgen ervoor dat je goed in de maat en bij de les blijft en laten je het volle uur stralen. Wat maakt Zumba uniek? Je kunt Zumba gerust een iconische training noemen: de beats zijn opzwepend, de trainers motiverend en onze leden enthousiast. Zumba is één van onze populairste lessen: zonder dat je het door hebt ben je een fikse work-out aan het doen. Low impact moves worden afgewisseld met high impact moves: een interval fitness feestje. 

Zien we jou binnenkort bij ons op de dansvloer? We hebben nog meer leuke danslessen, kijk hier.

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.