Groepslessen

Verbeter je conditie op een leuk en energiek manier met de

Zumba Gold les

Wat is Zumba Gold?

Zumba Gold is een Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters en senioren! Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Deze les geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata.

Zumba Gold is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Wat houdt een Zumba Gold les in?

Het doel van iedere Zumba Gold les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Een Zumba Gold les leert je de basisprincipes van Zumba en laat je op lage intensiteit zweten. Een Zumba Gold les bevat alle elementen van fitness. Verbeter je uithoudingsvermogen, spierconditie en flexibiliteit! Onder begeleiding van de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.