Zumba bij Fit For Free

Verbeter je conditie met de

Zumba Toning les

Wat is Zumba Toning?

Zumba Toning is een groepsles van Zumba waarbij je lichaam een heftige cardio workout krijgt én wordt uitgedaagd door het trainen met weerstand. Zumba brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. 

Zumba Toning is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Val af en vorm je lichaam met Zumba Toning!

Wat houdt een Zumba Toning les in?

Het doel van iedere Zumba Toning les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden en je lichaam vorm te geven door het toevoegen van extra weerstand. Tijdens een Zumba Toning les wordt er gebruik gemaakt van de zogenoemde Toning Sticks. Deze lichte gewichtjes helpen je de focus te leggen op specifieke spiergroepen, inclusief armen, core en benen. Door het werken met de Zumba Toning Sticks, zal je niet alleen calorieën verbranden, maar ook werken aan een betere lichaamsvorm.

Verbeter je uithoudingsvermogen, spierconditie en flexibiliteit! Onder begeleiding van de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje! 

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.