Zware studie, lichte kater

Welkom bij de #fitstudent club!

Je hebt opdrachten te maken, hoofdstukken te lezen en colleges te volgen. Af en toe een feestje en een borreltje, daar ben je ook niet vies van. Waarom ook niet? Je bent student, of je bent het niet. Als je ouders het maar niet horen, want jij bent natuurlijk hun perfecte zoon of dochter.

Na of voor je aantal uurtjes college per dag heb je zin om even wat anders te doen dan studeren. Die vijf hoofdstukken lezen en tien opdrachten maken kunnen wel even wachten, je leest de samenvatting later wel. Wat dacht je van sporten bij Fit For Free? Lekker aan je shape werken en de alcohol van de borrel gisterenavond er weer uit sporten. Welkom bij de #fitstudent club!

Onbeperkt sporten voor een studentikoos prijsje

Met onze professionele begeleiding helpen we je op weg met je sportdoel en -ritme. Of je nu zelfstandig wilt trainen, of gezellig met je studievrienden onze live groepsfitnesslessen volgt. Je bent welkom bij Fit For Free. Al vanaf een studentikoos prijsje van 15,99 per 4 weken kun je onbeperkt sporten. Schrijf je nu in en profiteer bovendien van onze tijdelijke aanbieding.

Prinsjesdagactie: een koffertje vol voordeel

 • Sport de eerste 6 weken gratis
  Kies je voor een van onze abonnementen met een looptijd van 1 of 2 jaar, dan betaal je geen inschrijfgeld en sport je de eerste 6 weken gratis. De gratis periode sporten valt binnen de looptijd van je abonnement en krijg je dus ook echt gratis. Dus als je er even tussenuit bent, doet dat geen pijn in de portemonnee. Bovendien sport je de rest van het jaar tegen een scherper tarief.
 • Krijg een backpack cadeau
  Zo kun je direct beginnen met sporten. 
 • Geen inschrijfgeld bij alle abonnementen
  Normaal gesproken is het inschrijfgeld € 39,99. Nu betaal je tijdelijk bij al onze abonnementen geen inschrijfgeld en bespaar je dus € 39,99.

Profiteer NU van de actie         Of vraag een dagpas aan

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Je kiest een abonnement op basis van je behoeften, zodat je altijd sport op de manier die bij je past. Dat zie je terug in ons aanbod en faciliteiten.

 • Fit Start, het introductieprogramma dat je een vliegende start geeft om fit te worden en binnen no-time helpt sportroutine op te bouwen.
 • Altijd een abonnement dat bij je past.
 • Je betaalt niet voor diensten waar je geen gebruik van maakt.
 • Professionele begeleiding op de vloer.
 • Er zijn ruime openingstijden, zo sport je wanneer het je uitkomt
 • Live groepsfitness met een instructeur die je uitdaagt je grenzen te verleggen
 • Een gezellige social corner om na je training even rustig bij te praten. 
 • Hoe meer je sport, hoe meer je profiteert in de Fit For Free Benefitstore
 • Altijd een club bij je in de buurt

Word lid 

Liever eerst een keertje proberen? Vraag dan onze dagpas aan.

Welkom bij de club

8,0

93% van de 3273 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.