Fit For Free 50 plus fit

Blijf lekker actief en werk aan je conditie met de

50-Fit les

Wat is 50-Fit?

50-Fit is de groepsles voor 50-plussers. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt Fit For Free 50-Fit aan. Deze les is de ideale manier voor 50 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Met 50-Fit houdt je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid met 50-Fit bij Fit For Free!

Wat houdt een 50-Fit les in?

Een typische 50-Fit les vindt zowel in de groepsleszaal als in de fitnesszaal plaats. In de groepsleszaal wordt er een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Na een goede warming-up is het tijd om de fitnesszaal in te gaan. Hierbij ligt de focus voornamelijk op krachtoefeningen. De combinatie van verschillende krachtoefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen wordt je te allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur! Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.  

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.