Aanbod

Bij Fit For Free staan we klaar om je op weg te helpen

Fit For Free biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en sportieve omgeving aan je gezondheid te werken. Als je met z’n allen fanatiek komt sporten, maar ook als je nog niet zo goed weet hoe het werkt. Hierbij vinden wij het echter wel belangrijk dat jij dit op een verantwoorde manier doet. Daarom hebben wij in al onze clubs goed opgeleide fitnessinstructeurs, die al jou vragen kunnen beantwoorden en jou kunnen helpen als je daar behoefte aan hebt. 

De keuze is aan jou. 

1. Aan de slag met begeleiding   

2. Zelf aan de slag

DE VOORDELEN

van ons brede aanbod

We begrijpen goed dat een bezoek aan de sportschool uit meer bestaat dan alleen trainen op een fitnessapparaat of het meedoen met een groepsles. Daarom hebben we een breed aanbod aan trainingsmogelijkheden en faciliteiten. De een wilt na zijn inspannende training even ontspannen in de sauna, terwijl een ander zijn training wil afsluiten met een pittige spinning workout. Bekijk de mogelijkheden bij Fit For Free. 

We helpen je bij het opbouwen van sportroutine

Na inspanning, komt ontspanning

Na een pittige workout even ontspannen? Dat begrijpen we. Schuif eens aan in onze Social Corner voor een kop koffie of om even bij te praten. Maar even lekker onder de zonnebank kan natuurlijk ook. Bekijk de mogelijkheden.

8,0

93% van de 3245 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.