Aanbod

Fit For Free biedt jou de mogelijkheid om in een gezellige en professionele omgeving aan je gezondheid te werken! Of je nu jong of oud, man of vrouw, beginner of gevorderde bent, wij bieden jou de mogelijkheid om op jouw manier te sporten. Je kunt in onze clubs tegen een uiterst scherpe prijs gebruik maken van alle topfaciliteiten. Wij bieden, naast professionele begeleiding en een ruim aanbod aan gecertificeerde groepslessen, ook de beste en meest gebruiksvriendelijke fitnessapparatuur van de topmerken Precor en Technogym. Bekijk op deze pagina alle uiteenlopende faciliteiten van Fit For Free!

In elke Fit For Free club

Fit For Free beschikt over een aantal faciliteiten die in elke club terug te vinden zijn. Zo kun je onder andere in elke sportschool van Fit For Free aan cardio- en krachttraining doen. Naast de mogelijkheden tot fitness kun je ook één van de vele groepslessen volgen. Wil je meer weten over een bepaalde faciliteit of trainingsmethode? Klik hieronder dan op de desbetreffende faciliteit en ontdek wat wij jou te bieden hebben. 

Extra faciliteiten

Naast de faciliteiten en trainingsmethodes die in elke Fit For Free club te vinden zijn, zijn er ook extra faciliteiten in bepaalde clubs. Check de clubpagina's en ontdek wat jouw Fit For Free club extra te bieden heeft. Wil je weten wat deze extra faciliteiten inhouden? Klik dan hieronder op de desbetreffende faciliteit:

8,0

94% van de 3173 beoordelingen beveelt Fit For Free aan

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld via de onafhankelijke website van Klantenvertellen.nl.