Fitness & Health Blog

Categorieën

Mealprepping

Behaal jouw doelen met meal prepping

19 september 2018 - Gezond eten

Meal prepping; een begrip dat voor de een niet meer is weg te denken en voor de ander is het compleet onbekend. Simpel gezegd is meal prepping gewoon het voorbereiden van je maaltijden. Wat zijn de voordelen ervan? We vertellen het je in deze blog. 

Lees verder

Afvallen hoe werkt dat

Afvallen: hoe werkt dat nou eigenlijk?

12 september 2018 - Fitness & weetjes

Afvallen is een onderwerp van alle tijden, maar er is ontzettend veel onduidelijkheid over. Hoe val je nou eigenlijk af en hoe kan je ervoor zorgen dat je uiteindelijk op gewicht blijf? In deze blog lees je in sneltreinvaart hoe dit nou eigenlijk werkt.

Lees verder

Blogheader pak je sportritme weer op

Opstartproblemen? Zo kom je weer in jouw ritme

5 september 2018 - Inspiratie

De zomervakantie is nu echt voorbij. De scholen zijn weer begonnen en de bedrijven draaien weer op volle toeren. Kortom: het ‘normale’ leven is begonnen. Het is niet makkelijk om jouw dagelijkse ritme weer op te pakken na de zomervakantie. Pak de draad snel weer op met deze handige tips.

Lees verder


Poké bowl met garnalen of tofu

Gezond recept: de poké bowl

23 augustus 2018 - Gezond eten

Heb jij al eens een poké bowl gegeten? Voor de één zal dit recept compleet nieuw zijn en de ander weet precies wat we bedoelen. Het is in ieder geval ontzettend makkelijk, snel én gezond. Wij delen onze twee favoriete, gezonde poké bowl-recepten.

Lees verder