Altijd een abonnement dat bij je past

We hebben 2 abonnementen samengesteld, die zeer goed aansluiten bij de behoeften van onze leden. We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt.

Lid worden bij Fit For Free

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande button en kies het abonnement dat het beste bij je past. Als je je nu inschrijft, train je 4 weken gratis en betaal je bovendien geen inschrijfgeld (t.w.v. € 39,99).

We hopen je snel te zien bij één van onze clubs!

Abonnementen

We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt. Wij helpen je hierbij met ons introductieprogramma en de professionele begeleiding op de vloer. Het is nu eenmaal zo dat het tijd kost om routine op te bouwen en resultaat te voelen. De getoonde prijzen zijn dan ook op basis van een looptijd van 1 jaar.

Fit ZelfFITNESS abonnement

Onbeperkt fitness bij al onze clubs

  • Eenvoudig van opzet en scherp geprijsd
  • Je betaalt niet voor dingen wanneer je er geen gebruik van maakt
  • ​Professionele begeleiding op de vloer
  • Fit For Free app: persoonlijke trainingsschema’s en workouts voor thuis én in de club
  • Je bent welkom op al onze clubs

We helpen je op weg met ons introductieprogramma: Fit Start

19,99 per 4 weken

 FITNESS abonnement

Fit GroepFITNESS & GROEPSTRAINING

Onbeperkt fitness en groepstrainingen in al onze clubs

  • Onbeperkt fitness bij al onze clubs
  • Groepstrainingen altijd onder begeleiding: Live Groepslessen en Small Group Trainingen
  • Fit For Free app: persoonlijke trainingsschema’s en workouts voor thuis én in de club
  • Je bent welkom op al onze clubs

We helpen je op weg met ons introductieprogramma: Fit Start

22,99 per 4 weken

 FITNESS & GROEPSTRAINING abonnement

Veelgestelde vragen over onze abonnementen

Kan ik een abonnement afsluiten voor een periode korter dan een jaar?
Ja. We hebben een abonnement met een looptijd van 4 weken. Dit is een maandelijks opzegbaar contract waarmee je 7 dagen per week onbeperkt kunt fitnessen. Als je je gaat inschrijven, kun je deze optie selecteren. 

Ik zie staan dat ik kan sporten vanaf 16,99 per 4 weken. Hoe zit dit?
Als je kiest voor ons 2-jarige FITNESS abonnement krijg je extra korting. Als je daarnaast besluit je abonnement vooruit te betalen, dan krijg nóg meer korting op je abonnementskosten, waardoor je uitkomt op een bedrag van 16,99 per 4 weken. 

Vanaf welke leeftijd kan ik een abonnement afsluiten en vanaf welke leeftijd kan ik sporten?
Vanaf 16 jaar mag je bij Fit For Free een abonnement afsluiten en zelfstandig sporten. Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kun je alleen een abonnement afsluiten wanneer je ouders of voogd meetekenen. Dit kun je regelen aan de balie van de club. Sporten kan dan alleen onder begeleiding van iemand van 16 jaar of ouder. Meld je daarom altijd samen aan de balie om binnen te komen.

Kan ik direct beginnen met sporten als ik me heb ingeschreven?
Ja, je kunt direct beginnen met sporten bij de club waar je je hebt ingeschreven. We leggen je pasje alvast voor je klaar bij de balie. Met deze pas kun je bij alle clubs van Fit For Free sporten. 

Zijn er bij Fit For Free ook zonnebanken aanwezig?
Ja. Als je een keer onder de zonnebank wilt, kun je een muntje kopen voor de zonnebank aan de balie voor €4,99,-. Hiermee kun je 15 minuten onder de zonnebank. Om gebruik te maken van de zonnebank dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Kijk op de pagina van je club of deze een zonnebank heeft. 

Klopt het dat het daluren-abonnement niet meer bestaat?
Het is niet meer mogelijk om als nieuw lid een daluren-abonnement af te sluiten. In overleg met onze leden hebben we een nieuw abonnementsaanbod samengesteld dat beter inspeelt op de verschillende sportbehoeften. Met deze abonnementen kun je zowel in de dal- als in de piekuren gebruikmaken van je Fit For Free abonnement, zodat je nóg meer vrijheid hebt in wanneer en waar je wilt sporten. 

Lid worden

Je bent met één pas welkom bij al onze clubs. Kies hier de Fit For Free club waarvan je lid wilt worden.

Als je besluit je online in te schrijven heb je een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. Mochten we geen match zijn, dan kun je binnen 14 dagen opzeggen en krijg je je geld terug.