Fit For Free Yoga les

Yoga in Amstelveen

Bij Amstelveen denk je misschien niet meteen aan spannende activiteiten. Geeft niks, want als je op zoek bent naar actie, zit je vanuit deze rustige en groene omgeving in een mum van tijd in het Amsterdamse Bos. De stad Amsterdam is ook vlakbij, voor wie behoefte heeft aan drukte om zich heen. Maar soms is het juist heel prettig om rust aan je hoofd te hebben. 

Dat gevoel kun je ook ervaren tijdens de yoga groepsles bij Fit For Free in Amstelveen. Kom een keer meedoen en ervaar hoe het is om ontspannen te werken aan je fysieke en mentale kracht. Met een dagpas is dat ook nog eens geheel vrijblijvend! En na één keer wil je zeker meer. 

Over yogales in Amstelveen

Yoga is wat ons betreft een blijvertje. Iedereen die zich ook maar een klein beetje verdiept in het verband tussen lichaam en geest doet tegenwoordig aan yoga. Het is namelijk niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je mentale welzijn. Dus wil je naast aandacht voor je fysieke conditie ook investeren in je geestelijke welbevinden? Dan is een yoga groepsles bij Fit For Free Amstelveen echt iets voor jou. Het is ook nog eens de perfecte manier om soepel te blijven en je ademhaling te verbeteren. Hier zul je ook van profiteren bij andere sporten die je doet. 

Voor wie is een groepsles yoga geschikt?

De yoga groepslessen bij Fit For Free Amstelveen zijn geschikt voor iedereen. Leeftijd, geslacht, gewicht, ervaring of niet, het is allemaal niet belangrijk. Het maakt niet uit of je voor de allereerste keer een les volgt, of dat je thuis bent in alle verschillende vormen van yoga. Je kunt dus altijd meedoen met onze groepsles yoga. Jij bepaalt wat je aankunt en de instructeur helpt je als het even niet lukt.

Even ontsnappen aan de drukte en genieten van de rust die een yogales je brengt? In Amstelveen kun je bij Fit For Free komen trainen wanneer jij wilt. De yoga groepslessen worden altijd begeleid door een ervaren yoga instructeur. Met je Fit abonnement kun je bij alle clubs in en rond Amstelveen meedoen met de  yoga groepslessen. Maar je bent ook welkom in alle clubs die over heel Nederland verspreid zitten.

Wat doe je tijdens een yoga groepsles?

Tijdens een groepsles yoga bij Fit For Free werk je aan je (innerlijke) balans, coördinatie, lenigheid en ontspanning. De lessen worden gegeven in onze comfortabele zalen die speciaal zijn ingericht voor groepslessen. Je neemt verschillende houdingen aan, afwisselend statisch en dynamisch(er). Een gecertificeerde instructeur helpt je bij de juiste uitvoering van deze asana’s (oefeningen).

Welke vorm van yoga past bij jou?

Er is een yogales voor iedereen. Of je nu rustig wilt bewegen of op zoek bent naar meer dynamische oefeningen. Jong, oud, ervaren of beginner: iedereen kan meedoen. Yoga is bijzonder geschikt als je:

  • last hebt van rugklachten of blessures

  • mentaal in balans wilt komen

  • op zoek bent naar ontspanning en inspanning in 1 les

  • lenig en soepel wilt worden (en blijven)

  • wilt werken aan je coördinatie en lenigheid

Fit For Free Amstelveen biedt verschillende vormen van yoga aan. Ga je voor dynamisch en intensief, kies dan Ashtanga yoga, Power yoga of Vinyasa yoga. De oefeningen volgen elkaar tijdens deze lessen in een vrij hoog tempo op. Je verbetert je uithoudingsvermogen, balans en ademhaling. 

Liever wat rustiger aan beginnen? Probeer dan eens een les Yin yoga. Ontspannen houdingen worden afgewisseld met meer dynamische en statische houdingen. Je lichaam wordt hierbij niet zwaar belast. Daarom zijn deze lessen erg fijn voor zowel beginners als gevorderden.

Wil je een keer uitproberen of yoga wat voor je is? Vraag een dagpas aan en kom meedoen!

Zin in yoga, maar ook in andere groepslessen?

Dat kan. Met het Fit abonnement mag je bij al onze clubs onbeperkt groepslessen volgen. Dus als je niet kunt kiezen is dat geen probleem. Je mag alle soorten workouts en trainingen die Fit For Free aanbiedt met elkaar combineren. Ga een keer los in de les Bodypump, gooi je heupen los bij Zumba en kom daarna lekker tot jezelf tijdens de yogales. Jij mag het zeggen.

Sportblessure? Yoga kan vaak toch!

Heb je last van een sportblessure en mag je een tijdje niet intensief sporten? Dan is yoga een goede manier om je lichaam soepel te houden. Door de oefeningen te doen hou je je buikspieren, rugspieren en beenspieren soepel. Sommige oefeningen versterken je spieren ook, zodat je na je herstel weer sneller op je oude niveau kunt sporten. Na je herstel helpt yoga om blessures te voorkomen. 

Samen trainen is leuker

Lijkt je het leuk om aan yoga te doen, maar vind je het saai om in je eentje te sporten? Dan is een yoga groepsles bij Fit For Free in Amstelveen op je lijf geschreven. Aan onze groepslessen yoga doen ongeveer 25 deelnemers per keer mee, dus je bent in goed gezelschap. Samen sporten is gezellig en werkt motiverend, waardoor je elke keer weer met plezier terugkomt voor een nieuwe yoga groepsles!

Dealblok home

Onbeperkt trainen met het alles-in-één Fit-abonnement. Doe waar jij zin in hebt. Vrije fitness of een training uit ons grote aanbod live groepslessen: van dans tot fight en yoga. Inclusief een ruim aanbod Les Mills-lessen.  

Nu de eerste 6 maanden voor € 14,99 per 4 weken.

Hoe ziet een yogales in Amstelveen eruit?

Voor yoga groepslessen in Amstelveen kun je terecht in onze club. De yoga groepslessen worden gegeven in speciale zalen, apart van de andere sportactiviteiten. Zo kun je in een rustige omgeving je oefeningen doen.

De groepslessen duren 60 tot 75 minuten. Na een uitgebreide warming up word je door onze gecertificeerde instructeurs begeleid gedurende de les. Zij zorgen dat je de goede houdingen aanneemt en de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Zo haal je alles uit deze lessen. Na de ontspannende cooling down voel je je lekker soepel en ben je weer helemaal in balans.

Benieuwd of het iets voor jou is? Vraag een dagpas aan en kom een keer vrijblijvend meedoen met een yoga groepsles. Je zult zien dat je vaker wilt komen! Onze clubs hebben ruime openingstijden, dus je kunt ook voor of na je werk je hoofd even helemaal leeg komen maken met een yogales.

Waarom yoga bij Fit For Free Amstelveen?

We bieden verschillende vormen van yoga aan. Weet je nog niet welke vorm goed bij jou past? Met het Fit abonnement kun je alle vormen van yoga onbeperkt uitproberen. Maak bijvoorbeeld kennis met Power yoga of kies voor het rustige Yin yoga. Met dit abonnement kun je ook onbeperkt meedoen met andere groepslessen.  Er is altijd wel een club bij jou in de buurt. Met je abonnement heb je toegang tot alle Fit For Free clubs in Nederland. Wil je graag groepslessen yoga volgen? Kom dan eens langs bij Fit For Free. Vooraf kun je onze Fit For Free app downloaden. Daarmee kun je groepslessen en trainingen reserveren, maar je vindt er onder (veel) meer ook een aantal videolessen yoga om thuis uit te proberen.

Veelgestelde vragen over yoga groepsles in Amstelveen

Welke fitnessdoelen kan ik halen met een groepsles yoga? Tijdens een groepsles yoga werken we aan lenigheid, ontspanning, ademhaling en spierversterking. Yoga is ook geschikt als je een sportblessure hebt, maar toch soepel en sterk wilt blijven.

Kan ik yoga combineren met intensief sporten? Ja. Yoga combineert uitstekend met andere sporten. Met yoga verbeter je je kracht, balans, uithoudingsvermogen en ademhaling.

Word ik fitter van groepslessen yoga? Ja, want je werkt zowel aan je spierkracht als aan je uithoudingsvermoging, lenigheid en een verbeterde ademhaling. 

Krijg je van yoga een mooi lichaam? Bij yoga ben je bewust bezig met het aanspannen en ontspannen van verschillende spiergroepen. Kies je voor yoga waarbij je spieren vaak worden aangespannen, dan zul je je spieren vanzelf gaan ontwikkelen.

Gratis Yoga lessen

Download in de App StoreOntdek het op Google Play

In de Fit For Free App vind je Yoga lessen en talloze andere workouts die je vanuit huis kan volgen. Download de App voor Android of iOS via de bovenstaande knoppen.

Fit For Free App