Fight Groepslessen

Verbeter je uithoudingsvermogen met de

Les Mills BodyAttack les

Wat is BodyAttack?

BodyAttack is de high intensity training van Les Mills die je kracht en uithoudingsvermogen, binnen korte tijd, explosief laat toenemen. Door de afwisselende bewegingen en oefeningen, die in een hoog tempo worden uitgevoerd, verbrand je in korte tijd heel veel calorieën. 

Net als bij alle andere Les Mills lessen verandert de les iedere drie maanden. Op deze manier blijf je altijd gemotiveerd door nieuwe opzwepende muziek en uitdagende nieuwe oefeningen! Wanneer je wilt afvallen of aan je conditie en kracht wilt werken, dan is BodyAttack de ideale les voor jou!

Gemiddeld calorieverbruik: 730 kcal per les

Wat houdt een BodyAttack les in?

BodyAttack is een total body workout, waarbij je calorieën verbrand en tegelijkertijd je lichaam vorm geeft. Iedere les begint met een warming-up gevolgd door twee piekmomenten, met de nadruk op het boven- en onderlichaam. Hierna volgt een uitdagende track voor je buikspieren: de garantie voor een ijzersterke core! Tot slot kun je tijdens de cooling-down weer op adem komen en je spieren tot rust brengen. 

De speciaal opgeleide Les Mills instructeur begeleidt je tijdens de lessen. De kennis en motivatie van de instructeur zorgen ervoor dat jij alles uit je work-out kan halen en tijdens iedere les opnieuw zal worden uitgedaagd. Iedereen, van beginner tot gevorderde, kan deelnemen aan een BodyAttack les. De instructeur zal meerdere opties geven tijdens de les, waardoor je de oefeningen kan aanpassen aan jouw fitnessniveau.

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyAttack les. 

Les Mills BodyAttack video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.