Body & Mind groepsles bij Fit For Free

Verlaag je stressniveau en bouw kracht op met de

BodyBalance les

Wat is BodyBalance?

BodyBalance is de groepsles voor lichaam én geest. Kom tot rust, bouw kracht op en werk aan je flexibiliteit met de low impact les van Les Mills. BodyBalance combineert het beste van Yoga, Tai Chi en Pilates. Je zal al snel merken dat je stressniveau wordt verlaagd en je flexibiliteit en kracht worden vergroot. Na iedere les zal jij je compleet herboren voelen! 

Gemiddeld calorieverbruik: 340 kcal per les

Wat houdt een BodyBalance les in?

Tijdens een BodyBalance les wordt een combinatie gemaakt van de meest effectieve oefeningen vanuit Yoga, Tai Chi en Pilates. Onderdelen die bij iedere BodyBalance les aan bod komen zijn: gecontroleerd ademhalen, flexibiliteit, statische kracht, concentratie en meditatie. De vele poses en stretches maken je spieren en gewrichten soepel en flexibel. De aanvullende krachtoefeningen versterken en vormen je belangrijkste spiergroepen, waardoor je lichaamshouding wordt verbeterd.

Kortom, BodyBalance biedt je het totaalpakket wanneer jij wilt werken aan een krachtiger en leniger lichaam! De gecertificeerde Les Mills groepslesinstructeur leidt je op een verantwoorde manier door alle oefeningen heen en zorgt ervoor dat jij met een fris en kalm gevoel de zaal zal verlaten.

Bekijk de video hieronder om een beeld te krijgen van een Les Mills BodyBalance les.

BodyBalance video

Het Fit abonnement

Ben jij op zoek naar extra uitdaging en train je graag in groepsverband? Tijdens de trainingen hoef je niet meer na te denken; je gaat op in de groep en in het ritme. Altijd nét dat stapje extra!

Met het Fit abonnement kun jij onbeperkt meedoen met elke groepsles bij meer dan 90 clubs. Schrijf je snel in en doe mee met de verschillende groepstrainingen bij Fit For Free.